Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Golden Earring rockt Ziggo Dome in 2015

Golden Earring rockt Ziggo Dome in 2015

Golden Earring - 2015-12-12 - Amsterdam (FULL SHOW - MULTICAM)

golden earring ziggo dome 2015

Golden Earring Ziggo Dome 2015: Legendarische Rockband Speelt Hun Grootste Hits

Op 12 december 2015 speelde Golden Earring in de Ziggo Dome, en het was een avond om nooit te vergeten voor alle fans van de Nederlandse rockband. Het was het eerste concert van de band in de Ziggo Dome, en ze speelden al hun grootste hits voor een uitverkochte zaal. Het was een avond vol nostalgie, energie en rock-‘n-roll, en de band bewees dat ze nog steeds een van de beste live-acts ter wereld zijn.

Golden Earring begon in 1961 als The Tornados, maar veranderde hun naam in Golden Earring in 1965 en heeft sindsdien vele successen gekend. Hun muziekstijl is een mix van rock, pop, blues en hardrock, en hun teksten zijn vaak poëtisch en filosofisch. De bandleden zijn Barry Hay (zang en gitaar), George Kooymans (gitaar en zang), Rinus Gerritsen (basgitaar en toetsen) en Cesar Zuiderwijk (drums). Golden Earring heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht en scoorde hits als “Radar Love”, “Twilight Zone” en “When The Lady Smiles”.

Het Concert

Het concert begon met een instrumentaal nummer dat de sfeer zette voor de avond. De bandleden liepen het podium op en begonnen meteen te spelen, waardoor het publiek meteen meeging in de energie van de avond. Golden Earring speelde meer dan twee uur lang, en elk nummer was een hit of een klassieker. Het publiek zong mee met teksten als “When the lady smiles, you know it drives me wild” en “I’ve been driving all night, my hands wet on the wheel”, en er waren momenten waarop de hele arena bijna beefde door het volume van de muziek. Het was een waanzinnige avond vol onvergetelijke momenten.

De band speelde veel van hun bekendste nummers, waaronder “Radar Love”, “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles”, “Going to the Run” en “Johnny Make Believe”. Elk nummer kreeg een eigen behandeling en de band bleef spelen met het publiek. Hay wist het publiek bijvoorbeeld te betrekken bij het nummer “I Can’t Sleep Without You”, waarbij hij het publiek vroeg om mee te zingen en in te haken.

De bandleden speelden ook een aantal minder bekende nummers, waaronder “Naked Truth” en “Darkness, Darkness”. Het publiek was misschien niet zo bekend met deze nummers, maar het maakte niet uit, want de band speelde ze met dezelfde intensiteit en er was altijd wel iemand die mee wilde zingen.

Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel “Radar Love”. Het was het nummer waar iedereen op had gewacht en het publiek reageerde met een oorverdovend geschreeuw toen de eerste noten gespeeld werden. Het was een chaotisch en energiek nummer, en de zaal stond op zijn kop tijdens het refrein. Het was een moment dat niemand zal vergeten.

Voor wie was het concert bedoeld?

Het concert was bedoeld voor iedereen die fan is van Golden Earring of van rockmuziek in het algemeen. Het publiek was een mix van jong en oud, en er was een geweldige sfeer in de zaal. Het was duidelijk dat veel mensen al jaren fan waren van Golden Earring en veel van hen hadden zelfs al eerder een concert van de band bijgewoond. Maar er waren ook jongere fans die misschien niet bekend waren met de band, maar die toch genoten van de muziek en de energie van de avond.

Wat waren de reacties van het publiek en de pers?

Het publiek was laaiend enthousiast over het concert. Veel mensen spraken na afloop van een onvergetelijke avond en van het feit dat de band nog steeds zo goed speelt als vroeger. Er was ook veel bewondering voor de energie en het enthousiasme van de band. Het publiek zong mee, danste en leek zich geen moment te vervelen.

De pers was ook erg positief over het concert. Veel recensenten spraken van een concert dat liet zien dat Golden Earring nog steeds een van de beste live-acts van Nederland is. Het Algemeen Dagblad noemde het concert “een rockshow van wereldklasse” en De Telegraaf schreef dat de band “nog steeds kan rocken als de beste”.

FAQs

Wat was de setlist van het concert?

De setlist was als volgt:

1. Instrumentaal nummer
2. Twilight Zone
3. When The Lady Smiles
4. Another 45 Miles
5. Yellow And Blue
6. Going To The Run
7. Johnny Make Believe
8. The Devil Made Me Do It
9. I Can’t Sleep Without You
10. Weekend Love
11. Leave Before The Morning Comes
12. Naked Truth
13. Darkness, Darkness
14. Long Blond Animal
15. Radar Love

Wat was de locatie van het concert?

Het concert vond plaats in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Wat was de datum van het concert?

Het concert vond plaats op 12 december 2015.

Hoe lang duurde het concert?

Het concert duurde meer dan twee uur.

Wie waren de bandleden van Golden Earring tijdens het concert?

De band bestond uit Barry Hay (zang en gitaar), George Kooymans (gitaar en zang), Rinus Gerritsen (basgitaar en toetsen) en Cesar Zuiderwijk (drums).

Wat waren de bekendste nummers die de band speelde tijdens het concert?

De bekendste nummers die de band speelde waren “Radar Love”, “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Going to the Run”.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “golden earring ziggo dome 2015”

Golden Earring – 2015-12-12 – Amsterdam (FULL SHOW – MULTICAM)

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan golden earring ziggo dome 2015

Golden Earring - 2015-12-12 - Amsterdam (FULL SHOW - MULTICAM)
Golden Earring – 2015-12-12 – Amsterdam (FULL SHOW – MULTICAM)

Meer informatie over golden earring ziggo dome 2015 vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel golden earring ziggo dome 2015. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 65 golden earring ziggo dome 2015

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *