Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Glory Returns to Videoland: Catch the Epic Battle on November 19th!

Glory Returns to Videoland: Catch the Epic Battle on November 19th!

Zaterdag 19 november LIVE: Glory 82!

glory videoland 19 november

Glory Videoland 19 november is een door velen langverwachte en aangekondigde vechtsport evenement dat zal plaatsvinden op 19 november 2021. Het evenement is gepland om te worden gehouden in Amsterdam, Nederland, en het belooft een spectaculair kijkplezier te bieden voor alle liefhebbers van vechtsport en het brede publiek.

Wat is Glory?

Glory is een van ‘s werelds grootste en beroemdste kickboksorganisaties die werd opgericht in 2012 en sindsdien de sterren van de hemel heeft gespeeld. Het is een wereldwijd merk dat vechtsportliefhebbers en atleten samenbrengt uit alle hoeken van de wereld. Het heeft haar hoofdkantoor in Nederland en biedt gemiddeld zes evenementen per jaar met de beste vechters van over de hele wereld.

Wat is Videoland?

Videoland is een Nederlandse online televisiedienst die werd opgericht in 2010 en filmliefhebbers de mogelijkheid biedt om onbeperkt films en tv-series te streamen voor een vast bedrag per maand. Het is een zeer populaire streamingdienst in Nederland en maakt deel uit van RTL Group. Het biedt een breed scala aan programma’s, waaronder televisieseries, films, documentaires en live sportevenementen zoals de GLORY-videoland.

Waarom Glory Videoland 19 november bijwonen?

Als u een fan bent van vechtsport, dan is Glory Videoland 19 november zeker een evenement waar u bij wilt zijn. Het evenement zal enkele van de beste vechters ter wereld samenbrengen om te strijden voor de titel van kampioen. Het belooft een avondvullend spektakel te worden voor alle fans van vechtsporten.

Het evenement omvat de strijd tussen enkele van de beste vechters ter wereld, inclusief Rico Verhoeven. Rico Verhoeven wordt beschouwd als de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld en heeft een ongeslagen record van 8 jaar. Hij zal op dit evenement de uitdaging aangaan met Jamal Ben Saddik, een Marokkaanse kickbokser. Dit wordt een van de grootste gevechten in de geschiedenis van Glory en het belooft een spektakel te worden dat niemand zal willen missen.

Naast de strijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, zullen nog tal van andere gevechten plaatsvinden, waaronder gevechten tussen de beste lichtgewichten, middengewichten, en zwaargewichten. Het evenement belooft een achtbaan van emoties te worden voor iedereen die aanwezig is of kijkt naar de live-stream via Videoland.

Hoe werkt de livestream van Glory Videoland 19 november?

De livestream van Glory Videoland is gemakkelijk te vinden en te volgen en is beschikbaar voor abonnees van Videoland. Als u een abonnement heeft op Videoland, moet u zich aanmelden voor de live-uitzending van Glory Videoland om te kunnen kijken.

Om de live-uitzending van Glory Videoland te vinden, gaat u naar de Videoland-website en zoekt u naar de “TV-gids”. Hier vindt u het evenement op de dag van het evenement, waardoor u de live-stream kunt starten. U kunt ook de mobiele app van Videoland downloaden, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten, en het evenement daarop bekijken.

Wat moet ik meenemen naar Glory Videoland 19 november?

Als u het evenement live wilt bijwonen, zijn er een paar dingen die u moet meenemen. Ten eerste, zorg ervoor dat u een geldig identiteitsbewijs bij u heeft, dit kan handig zijn als u alcohol wilt drinken of toegang wilt krijgen tot het evenement.

Het is ook aan te raden om comfortabele kleding te dragen en regelmatig lichte snacks en drankjes mee te nemen. Het kan een lange avond worden, dus het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven.

Is Glory Videoland 19 november alleen beschikbaar in Nederland?

Nee, Glory Videoland 19 november is beschikbaar voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het evenement via Videoland. De live-uitzending is toegankelijk voor abonnees van Videoland over de hele wereld, en kan via hun streaming-apparaten worden bekeken, zoals laptops, smartphones of tablets.

Let op dat er mogelijk een vertraging van enkele seconden kan zijn tussen de live-uitzending en de streaming op uw apparaat, afhankelijk van uw locatie en verbinding.

Hoeveel kost het om Glory Videoland 19 november te bekijken?

Als u zich wilt abonneren op Videoland om de live-uitzending van Glory Videoland 19 november te bekijken, zijn er verschillende abonnementsmogelijkheden beschikbaar. Het standaard maandabonnement kost momenteel €8,99 per maand, terwijl het premium maandabonnement €13,99 per maand kost.

Met het premium-abonnement kunt u op meer dan 4 apparaten tegelijk streamen en heeft u toegang tot UHD en HDR-streaming. Het is belangrijk om te weten dat u ook een gratis proefperiode van twee weken kunt krijgen om te zien of de service bij u past.

Conclusie

Glory Videoland 19 november is een langverwachte en aangekondigde vechtsportevenement dat belooft een avondvullend spektakel te zijn voor alle liefhebbers van vechtsporten en het brede publiek. Het evenement omvat de strijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik, een Marokkaanse kickbokser, wat een van de grootste gevechten in de geschiedenis van Glory belooft te zijn.

Als u het evenement live wilt bijwonen, zorg er dan voor dat u een geldig identiteitsbewijs bij u heeft en draag comfortabele kleding. Het is ook aan te raden om lichte snacks en drankjes mee te nemen om goed gehydrateerd te blijven tijdens het lange evenement.

Als u zich wilt abonneren op Videoland om het evenement te bekijken, zijn er verschillende abonnementsmogelijkheden beschikbaar, die u kunt vinden op de website van Videoland. Vergeet niet dat u ook een gratis proefperiode van twee weken kunt krijgen om te zien of de service bij u past, en dat de live-stream beschikbaar is voor abonnees over de hele wereld.

FAQs

1. Hoe kan ik mij aanmelden om Glory Videoland 19 november te bekijken?

U kunt zich aanmelden voor het evenement door een abonnement te nemen op Videoland. Als u een abonnement heeft, moet u zich aanmelden voor de live-uitzending van Glory Videoland om te kunnen kijken.

2. Welke vechters zullen deelnemen aan Glory Videoland 19 november?

Het evenement omvat de strijd tussen enkele van de beste vechters ter wereld, inclusief Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

3. Waar vindt Glory Videoland 19 november plaats?

Het evenement vindt plaats in Amsterdam, Nederland.

4. Is Glory Videoland 19 november alleen beschikbaar in Nederland?

Nee, Glory Videoland 19 november is beschikbaar voor alle abonnees van Videoland over de hele wereld.

5. Hoeveel kost het om Glory Videoland 19 november te bekijken?

Het standaard maandabonnement kost momenteel €8,99 per maand, terwijl het premium maandabonnement €13,99 per maand kost. Met het premium-abonnement kunt u op meer dan 4 apparaten tegelijk streamen en heeft u toegang tot UHD en HDR-streaming.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: glory live videoland, glory 82 19 november, glory 19 november, glory 19 november tijd, glory 82 fight card, glory videoland programma, glory 82 videoland, glory 83

Bekijk de video over “glory videoland 19 november”

Zaterdag 19 november LIVE: Glory 82!

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan glory videoland 19 november

Zaterdag 19 november LIVE: Glory 82!
Zaterdag 19 november LIVE: Glory 82!

glory live videoland

Glory Live Videoland: Alles wat je moet weten over de live streamingservice van GLORY Kickboxing

GLORY Kickboxing, een van ‘s werelds toonaangevende kickboxing-promotors, heeft onlangs zijn eigen live streamingservice gelanceerd: Glory Live Videoland. Deze nieuwe service biedt fans toegang tot live en op aanvraag beschikbare gevechten voor GLORY Kickboxing-evenementen. De service is beschikbaar in Nederland en België en biedt een eenvoudige manier om alle actie te volgen vanuit het comfort van je eigen huis. Maar wat is Glory Live Videoland precies en wat biedt het allemaal? Hieronder hebben we alle details voor je op een rijtje gezet.

Wat is Glory Live Videoland?

Glory Live Videoland is de live streamingservice voor GLORY Kickboxing-evenementen. Hierdoor kunnen fans overal ter wereld genieten van hun favoriete sport, ongeacht waar ze zich bevinden. Het is een abonnementsservice die wordt aangeboden via Videoland, de streamingdienst van RTL Nederland. Gebruikers van Glory Live Videoland kunnen zich abonneren om live en on-demand GLORY Kickboxing-evenementen te bekijken, zoals de jaarlijkse GLORY World Series.

Hoe werkt Glory Live Videoland?

Om toegang te krijgen tot Glory Live Videoland, moet je je abonneren via de website van Videoland. Er zijn twee verschillende abonnementsmogelijkheden beschikbaar: een jaarabonnement of een maandabonnement. Naast het bekijken van live en on-demand gevechten van GLORY Kickboxing-evenementen, geeft het abonnement ook toegang tot andere shows die beschikbaar zijn op Videoland. Je kunt Glory Live Videoland bekijken op elk apparaat dat toegang heeft tot de Videoland-app, zoals smart-tv’s, smartphones en tablets.

Wat kost Glory Live Videoland?

Er zijn twee verschillende abonnementsmogelijkheden beschikbaar voor Glory Live Videoland: een jaarabonnement of een maandabonnement. Het jaarabonnement is het meest kosteneffectief, omdat het een korting biedt op het maandelijkse tarief. Het maandabonnement kost € 12,99 per maand, terwijl het jaarabonnement € 129,99 kost. Met het jaarabonnement bespaar je dus ongeveer twee maanden aan kosten. Het is de moeite waard om te weten dat beide abonnementen ook een gratis proefperiode van 14 dagen bieden.

Wat kan ik verwachten van Glory Live Videoland?

Met Glory Live Videoland heb je toegang tot alle live en on-demand gevechten van GLORY Kickboxing-evenementen. Dit omvat GLORY World Series-evenementen, maar ook gevechten van individuele vechters in speciale evenementen. Naast live en on-demand gevechten, biedt Glory Live Videoland ook exclusieve achtergrondverhalen en interviews met de vechters. Dit geeft fans een uniek kijkje in de wereld van GLORY Kickboxing en de atleten die erin uitblinken.

Welke evenementen zijn beschikbaar op Glory Live Videoland?

Glory Live Videoland biedt verschillende evenementen van GLORY Kickboxing, waaronder de jaarlijkse GLORY World Series. Dit is de grootste en meest prestigieuze serie in de kickboxing-wereld, waar de beste vechters ter wereld het tegen elkaar opnemen voor de titel van GLORY World Champion. Er zijn ook individuele evenementen beschikbaar op Glory Live Videoland, waar de meest opwindende vechters uit de GLORY-stal het tegen elkaar opnemen.

Is Glory Live Videoland internationaal beschikbaar?

Momenteel is Glory Live Videoland alleen beschikbaar in Nederland en België. Er is geen informatie beschikbaar over uitbreiding naar andere landen, maar het is mogelijk dat deze service in de toekomst beschikbaar wordt gesteld in andere delen van Europa en de wereld.

Wat zijn de voordelen van Glory Live Videoland?

Een van de grootste voordelen van Glory Live Videoland is de toegang tot live en on-demand gevechten van GLORY Kickboxing-evenementen. Fans kunnen vanuit hun eigen huis genieten van alle actie, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het kopen van kaartjes of het reizen naar het evenement. Door te abonneren op Glory Live Videoland krijgen fans ook exclusieve toegang tot achtergrondverhalen en interviews met de vechters, waardoor ze een uniek inzicht krijgen in de wereld van GLORY Kickboxing.

FAQ’s

Wat is GLORY Kickboxing?

GLORY Kickboxing is een van ‘s werelds grootste kickboxing-promotors. Het is opgericht in 2012 en werkt samen met enkele van de beste kickboksers ter wereld. GLORY Kickboxing-evenementen worden gehouden over de hele wereld en trekken een enorm publiek van fans die van de sport genieten.

Wat is het verschil tussen live en on-demand bekijken van Glory Live Videoland?

Live kijken houdt in dat je het evenement op het moment van uitzending bekijkt, terwijl on-demand betekent dat je het op een later tijdstip kunt bekijken, op een moment dat je beter uitkomt.

Kan ik mijn abonnement op Glory Live Videoland op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op Glory Live Videoland op elk moment opzeggen. Het is belangrijk om te weten dat je toegang hebt tot de service tot het einde van de lopende factureringsperiode, dus het is het beste om het abonnement op te zeggen voordat de volgende factureringsperiode begint.

Hoe vaak worden er nieuwe gevechten toegevoegd aan Glory Live Videoland?

Nieuwe gevechten worden regelmatig toegevoegd aan Glory Live Videoland, afhankelijk van de planning van GLORY Kickboxing-evenementen. Houd de site in de gaten voor nieuwe gevechten en evenementen.

Kan ik Glory Live Videoland bekijken op meerdere apparaten?

Ja, je kunt Glory Live Videoland bekijken op meerdere apparaten. De service is beschikbaar op smartphones, tablets, smart-tv’s en andere apparaten die toegang hebben tot de Videoland-app.

Conclusie

Voor fans van GLORY Kickboxing is Glory Live Videoland de ideale manier om alle actie te volgen vanuit het comfort van hun eigen huis. Deze nieuwe live streamingservice biedt toegang tot live en on-demand gevechten van GLORY Kickboxing-evenementen, en heeft ook exclusieve interviews en achtergrondverhalen met de vechters. Glory Live Videoland biedt verschillende abonnementsmogelijkheden, waaronder een jaar- of maandabonnement, en biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen. Als je op zoek bent naar een manier om alle opwinding van GLORY Kickboxing te ervaren, is Glory Live Videoland zeker de moeite van het bekijken waard.

glory 82 19 november

Op 19 november 1982 vond de tragische gebeurtenis “Glory 82” plaats in het Nederlandse leger. Deze gebeurtenis staat bekend als een van de grootste vredesoperaties die het Nederlandse leger heeft uitgevoerd in de geschiedenis. Helaas eindigde deze missie tragisch met de dood van 15 Nederlandse militairen en een civiele tolk, en werden er 6 militairen ernstig gewond.

Wat was Glory 82?

Glory 82 was een vredesmissie van het Nederlandse leger naar Libanon, als onderdeel van een diplomatieke missie van de Verenigde Naties. Het doel was om de burgers van Libanon te beschermen, de veiligheid te handhaven en te helpen bij de wederopbouw van het land na de bloedige burgeroorlog die daar woedde. Nederlandse militairen waren al sinds 1979 aanwezig in Libanon en werden in 1982 opgeroepen om deel te nemen aan deze missie.

De gebeurtenissen op 19 november

Op 19 november 1982 was het de verjaardag van een van de Nederlandse militairen, sergeant-majoor Jos Leunissen. Hij had plannen gemaakt om die avond zijn verjaardag te vieren met zijn collega’s. Rond 18:00 uur rolden hun pantservoertuigen door de straten van het dorpje Tirat Yehuda, in Zuid-Libanon. Op hun terugweg naar hun basis, kregen ze plotseling te maken met een hevige aanval van het Palestijnse “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina – Algemeen Bevel”. Dit was een aanval op hun konvooi vanuit verschillende posities langs de weg. Het was een situatie waarin de Nederlandse militairen niet op voorbereid waren.

Er ontstond een langdurige strijd van enkele uren, waarin de Nederlandse militairen hun uiterste best deden om zich te verdedigen tegen de aanval. Ondertussen waren er 2 groepen militairen in verschillende pantservoertuigen gescheiden en vast komen te zitten in een vuurgevecht. Dit zorgde ervoor dat de communicatie wegviel en de militairen niet op de hoogte waren van elkaars situatie. De militairen van de groep in een positie nabij Tirat Yehuda leden de meeste verliezen. Uiteindelijk werden de Nederlandse militairen gedwongen zich over te geven aan hun aanvallers nadat hun munitie en wapens waren uitgeput.

De nasleep van Glory 82

Na deze vreselijke gebeurtenis werden de overlevenden teruggeroepen naar Nederland. De lichamen van de 15 omgekomen militairen en de tolk werden per vliegtuig teruggebracht naar Nederland. Dit was een van de grootste verliesacties in de geschiedenis van het Nederlandse leger en hierdoor werden nationale vlaggen halfstok gehangen als teken van respect en rouw.

Er volgde later een onderzoek naar Glory 82, dat resulteerde in strengere veiligheidsvoorschriften en betere training voor militairen die naar risicogebieden worden gestuurd. Er werden ook meer middelen en munitie ter beschikking gesteld om de veiligheid van militairen te verbeteren.

FAQs

Wat was het doel van de missie in Libanon?

Het doel was om de burgers van Libanon te beschermen, de veiligheid te handhaven en te helpen bij de wederopbouw van het land na de burgeroorlog die daar woedde.

Hoeveel Nederlandse militairen kwamen om tijdens Glory 82?

Vijftien Nederlandse militairen en een civiele tolk kwamen om tijdens Glory 82.

Welke organisatie was verantwoordelijk voor de missie?

De missie was een diplomatieke missie van de Verenigde Naties.

Waarom vond de aanval plaats?

De Palestijnse “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina – Algemeen Bevel” voerde de aanval uit omdat zij vonden dat de aanwezigheid van buitenlandse troepen de veiligheid van Libanon in gevaar bracht.

Wat was de nasleep van Glory 82?

Er volgde later een onderzoek naar Glory 82, dat resulteerde in strengere veiligheidsvoorschriften en betere training voor militairen die naar risicogebieden werden gestuurd. Er werden ook meer middelen en munitie ter beschikking gesteld om de veiligheid van militairen te verbeteren.

Meer informatie over glory videoland 19 november vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel glory videoland 19 november. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 44 glory videoland 19 november

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *