Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Interview met Geraldine van de Vegte: Een kijkje in het leven van een inspirerende ondernemer

Interview met Geraldine van de Vegte: Een kijkje in het leven van een inspirerende ondernemer

Geraldine Vande Vegte

geraldine van de vegte

Geraldine van de Vegte: Een veelzijdige en getalenteerde Nederlandse presentatrice

Geraldine van de Vegte is een veelzijdige en getalenteerde Nederlandse presentatrice. Ze is geboren op 17 april 1980 in Amsterdam, Nederland. Van jongs af aan wist ze al dat ze wilde werken in de media. Na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek in Utrecht werkte ze als journalist bij verschillende media-outlets waaronder De Telegraaf, het Parool en het AD. Inmiddels is ze jarenlang werkzaam als presentatrice voor verschillende Nederlandse televisiestations en radiostations.

Televisiecarrière

Geraldine begon haar televisiecarrière bij de regionale omroep RTV Utrecht. Hier werkte ze als presentatrice en verslaggeefster. Na enkele jaren werd ze gevraagd om mee te werken aan het populaire kinderprogramma ‘Villa Achterwerk’ van de VPRO. In dit programma presenteerde ze sketches en maakte ze kinderreportages over onder andere kunst en cultuur.

Nadat ze Villa Achterwerk verliet, presenteerde ze verschillende televisieprogramma’s waaronder ‘Neonletters’ en ‘Try Before You Die’. In 2012 maakte ze de beroemde overstap naar BNN (later opgegaan in BNNVARA). Hier presenteerde ze onder andere het programma ‘3 op Reis’, waarin ze de wereld over reisde en de meest bijzondere plekken bezocht.

In 2018 presenteerde ze, samen met Chris Zegers, het prestigieuze televisieprogramma ‘Bestemming Onbekend’. In dit programma wordt de presentator gedurende enkele weken op een onbekende locatie geplaatst zonder dat hij of zij weet waar hij of zij is. Het programma was een gigantisch succes en werd in 2019 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Radio

Naast haar televisiewerk is Geraldine ook een getalenteerde radiopresentatrice. In 2014 startte ze bij NPO 3FM met het programma ‘Geraldine’. Hier presenteerde ze drie jaar lang elke zondagmiddag haar eigen show. In 2017 vertrok ze bij 3FM om bij radiozender Qmusic aan de slag te gaan. Hier presenteert ze momenteel elke zaterdagochtend samen met Mattie Valk haar eigen programma ‘Mattie & Geraldine’.

Andere werkzaamheden

Naast haar televisie- en radiowerkzaamheden is Geraldine ook een veelgevraagde voice-over. Zo was ze onder andere te horen in de Nederlandse vertaling van de animatiefilm ‘Rio’ en spreekt ze regelmatig reclamespots en bedrijfsfilms in.

Daarnaast heeft Geraldine ook haar eigen YouTube-kanaal waarop ze onder andere video’s maakt over haar reizen en haar leven als presentatrice. Ook schrijft ze regelmatig columns voor verschillende Nederlandse media-outlets.

FAQs:

Wat was Geraldine van de Vegte’s eerste televisieprogramma?

Geraldine’s eerste televisieprogramma was ‘Villa Achterwerk’ van de VPRO.

In welk jaar begon Geraldine bij NPO 3FM?

Geraldine begon in 2014 bij NPO 3FM.

Welke programma’s presenteerde Geraldine bij BNNVARA?

Geraldine presenteerde onder andere ‘3 op Reis’ en ‘Bestemming Onbekend’ bij BNNVARA.

Welk ander werk doet Geraldine naast haar televisie- en radiowerkzaamheden?

Geraldine is ook een veelgevraagde voice-over, heeft haar eigen YouTube-kanaal en schrijft regelmatig columns voor verschillende Nederlandse media-outlets.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “geraldine van de vegte”

Geraldine Vande Vegte

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan geraldine van de vegte

Geraldine Vande Vegte
Geraldine Vande Vegte

Meer informatie over geraldine van de vegte vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel geraldine van de vegte. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 35 geraldine van de vegte

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *