Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Garage Schouten Alphen aan den Rijn: Uw Betrouwbare Partner voor Auto Reparatie en Onderhoud

Garage Schouten Alphen aan den Rijn: Uw Betrouwbare Partner voor Auto Reparatie en Onderhoud

Coffeeshops mogen blijven in Hooftstraat in Alphen aan den Rijn

garage schouten alphen aan den rijn

In het hart van Alphen aan den Rijn ligt Garage Schouten. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1936 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Bij Garage Schouten kun je terecht voor alle werkzaamheden aan je auto, van onderhoud en reparatie tot schadeherstel en het kopen van een nieuwe auto. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Garage Schouten.

Historie

Garage Schouten werd opgericht in 1936 door Piet Schouten. In de beginjaren van het bedrijf was het vooral een garage voor het onderhoud en de reparatie van fietsen en motorfietsen. Na de Tweede Wereldoorlog schakelde het bedrijf over op het repareren van auto’s en vrachtwagens.

In de jaren ’60 nam de tweede generatie Schouten het bedrijf over. In deze tijd werd de focus gelegd op verkoop en onderhoud van personenauto’s. In 2003 trad de derde generatie Schouten toe tot het bedrijf en begon Garage Schouten met het aanbieden van volledig schadeherstel.

Diensten

Bij Garage Schouten kun je terecht voor alle werkzaamheden aan je auto. Hieronder een overzicht van de diensten die het bedrijf aanbiedt:

– Onderhoud: Garage Schouten biedt verschillende onderhoudspakketten aan. Hierbij kun je denken aan een kleine of grote onderhoudsbeurt, maar ook aan bijvoorbeeld een aircocheck of bandenwissel.

– Reparatie: Bij Garage Schouten kun je terecht voor reparaties aan je auto, zowel van mechanische als elektronische aard.

– Schadeherstel: Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats waar schadeherstel aan auto’s professioneel wordt uitgevoerd.

– Verkoop: Garage Schouten verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Het bedrijf is officieel dealer van de merken Citroën, DS Automobiles en Peugeot.

– APK: Je kunt bij Garage Schouten terecht voor de jaarlijkse APK-keuring van je auto.

– Diagnose: Als er een storing is in je auto kan het team van Garage Schouten deze snel en vakkundig opsporen en oplossen.

– Ruitschade: Bij ruitschade kan Garage Schouten je vaak snel helpen door middel van reparatie of vervanging van de ruit.

– Banden: Het bedrijf biedt een ruime keuze aan banden, zodat je altijd de juiste banden voor jouw auto kunt vinden.

– Accessoires: Garage Schouten heeft een ruim assortiment aan accessoires om je auto persoonlijker te maken.

Klantgerichtheid

Bij Garage Schouten staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bedrijf streeft ernaar om altijd de beste service te bieden en de klant tevreden te stellen. Het team van Garage Schouten bestaat uit ervaren en gediplomeerde monteurs, die regelmatig worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de auto-industrie. Daarnaast biedt Garage Schouten ook vervangend vervoer aan, zodat je tijdens de werkzaamheden aan je auto gewoon verder kunt met jouw dagelijkse bezigheden.

FAQs

Om je een nog beter beeld te geven van Garage Schouten hebben we hieronder een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet.

Wat zijn de openingstijden van Garage Schouten?

Garage Schouten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur.

Wat is het adres van Garage Schouten?

Garage Schouten is gevestigd aan de Einsteinweg 4 in Alphen aan den Rijn.

Welke merken auto’s verkoopt Garage Schouten?

Garage Schouten is officieel dealer van de merken Citroën, DS Automobiles en Peugeot. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook andere merken auto’s.

Kan ik bij Garage Schouten terecht voor een proefrit?

Ja, je kunt bij Garage Schouten een proefrit maken in een nieuwe of gebruikte auto.

Kan ik mijn auto ook buiten openingstijden brengen voor onderhoud of reparatie?

Ja, je kunt je auto buiten openingstijden brengen door gebruik te maken van de sleutelbox.

Kan ik bij Garage Schouten wachten terwijl mijn auto wordt gerepareerd?

Ja, er is een wachtruimte aanwezig waar je kunt plaatsnemen terwijl je auto wordt gerepareerd.

Wat zijn de tarieven voor onderhoud of reparatie bij Garage Schouten?

De tarieven voor onderhoud en reparatie zijn bij Garage Schouten scherp geprijsd. Er zijn verschillende onderhoudspakketten beschikbaar, variërend in prijs.

Kan ik ook terecht bij Garage Schouten voor een lease-auto?

Ja, Garage Schouten biedt verschillende lease-oplossingen aan. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Conclusie

Garage Schouten in Alphen aan den Rijn is een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf dat al sinds 1936 bestaat. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, van onderhoud en reparatie tot schadeherstel en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Bij Garage Schouten staat klantgerichtheid hoog in het vaandel en het bedrijf streeft ernaar om altijd de beste service te bieden. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele garage in Alphen aan den Rijn, dan ben je bij Garage Schouten aan het juiste adres.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “garage schouten alphen aan den rijn”

Coffeeshops mogen blijven in Hooftstraat in Alphen aan den Rijn

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan garage schouten alphen aan den rijn

Coffeeshops mogen blijven in Hooftstraat in Alphen aan den Rijn
Coffeeshops mogen blijven in Hooftstraat in Alphen aan den Rijn

Meer informatie over garage schouten alphen aan den rijn vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel garage schouten alphen aan den rijn. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 100 garage schouten alphen aan den rijn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *