Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fashion guru Fred van Leer and singer Edsilia Rombley team up for stunning Dutch collaboration

Fashion guru Fred van Leer and singer Edsilia Rombley team up for stunning Dutch collaboration

Edsilia Rombley is er ook bij!! | Fred & Friends

fred van leer en edsilia rombley

Fred van Leer en Edsilia Rombley: Van Vrienden tot Populaire TV-Persoonlijkheden

In Nederland zijn Fred van Leer en Edsilia Rombley twee van de meest geliefde en bekende TV-persoonlijkheden van dit moment. Van Leer is vooral bekend als stylist en presentator, terwijl Rombley een veelzijdig zangeres en presentatrice is die inmiddels al meerdere keren heeft deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival. Maar hoe kwamen deze twee vrienden eigenlijk in de wereld van de televisie terecht?

De start van hun vriendschap

Van Leer en Rombley ontmoetten elkaar voor het eerst via de radiozender Radio 538. Van Leer, die op dat moment werkte als visagist en haarstylist, werd gevraagd om de styling te verzorgen voor een fotoshoot met Rombley. Die klikte meteen tussen hen en sindsdien zijn ze goede vrienden. Beiden delen ze een liefde voor mode en beauty, waardoor ze vaak samen op stap gaan naar mode-evenementen en feestjes.

Van Leer en Rombley op TV

Van Leer begon zijn carrière in de mode-industrie als visagist voor bekende Nederlanders als Patricia Paay en Sylvie Meis. Daarnaast werkte hij als stylist voor diverse TV-programma’s. Het grote publiek leerde hem kennen als stylist van het RTL 5-programma ‘Shopping Queens’, waarin hij als jurylid fungeert. Daarnaast heeft Van Leer zijn eigen programma’s als ‘Chantals Beauty Camper’ en ‘Say Yes to the Dress Benelux’ waarbij hij bruiden helpt met het vinden van hun perfecte bruidsjurk.

Rombley begon haar carrière als zangeres en brak in 1998 door met het nummer ‘Hemel en Aarde’. Inmiddels heeft ze zes studioalbums uitgebracht en heeft ze verschillende Nederlandstalige hits op haar naam staan. Ook is ze geen onbekende in de tv-wereld. Zo presenteerde ze ‘Idols’ en was ze jurylid bij ‘The Voice of Holland’. Daarnaast heeft ze verschillende muziekprogramma’s gepresenteerd, waaronder het jubileumconcert ‘Top 2000 in Concert’ en diverse edities van het ‘Muziekfeest van het Jaar’.

Samenwerking op TV

Van Leer en Rombley hebben al meerdere keren samengewerkt op televisie. In 2018 namen ze samen deel aan het RTL 4-programma ‘Dance Dance Dance’, waarbij ze een geweldige indruk maakten met hun dansperformance van ‘Uptown Funk’. Ook zijn ze samen te zien geweest in ‘The Roast of Gordon’, een comedyprogramma waarbij BN’ers worden ‘gebrandmerkt’. Daarnaast presenteerden Van Leer en Rombley samen de spectaculaire show ‘Eurovision: Europe Shine a Light’ in 2020.

Vriendschap en privéleven

Naast hun succesvolle carrières zijn Van Leer en Rombley ook heel close en sterke vrienden. Zo zijn ze vaak samen te zien tijdens evenementen en showpremières. Ook steunen ze elkaar in moeilijke tijden. Zo vertelde Van Leer in 2020 openhartig over zijn geestelijke gezondheid en de hulp die hij hiervoor nodig had. Rombley was hierbij een belangrijke steun voor hem.

Van Leer en Rombley zijn beiden open over hun privéleven en delen regelmatig foto’s en verhalen op hun social media-kanalen. Van Leer deelt vaak grappige video’s en foto’s van zijn honden, terwijl Rombley vaak foto’s en verhalen deelt over haar gezinsleven met haar man en kind. Daarnaast zijn beiden ook erg actief op social media als het gaat om fashion en beauty. Van Leer heeft inmiddels meer dan 700.000 volgers op Instagram, terwijl Rombley bijna 100.000 volgers heeft op Twitter.

FAQ’s

Wie is Fred van Leer?

Fred van Leer is een Nederlandse stylist, presentator en visagist. Hij is bekend vanwege zijn eigen tv-programma’s als ‘Say Yes to the Dress Benelux’, ‘Chantals Beauty Camper’ en zijn rol als jurylid in ‘Shopping Queens’, allemaal op RTL 5.

Wie is Edsilia Rombley?

Edsilia Rombley is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Ze brak door in 1998 met haar hit ‘Hemel en Aarde’ en heeft inmiddels zes studioalbums uitgebracht. Daarnaast heeft ze verschillende tv-programma’s gepresenteerd, waaronder ‘Idols’ en diverse edities van het ‘Muziekfeest van het Jaar’.

Wat hebben Fred van Leer en Edsilia Rombley gemeen?

Van Leer en Rombley leerden elkaar kennen via de radiozender Radio 538. Beiden hebben een passie voor fashion en beauty en zijn goede vrienden geworden. Ze hebben ook meerdere keren samengewerkt op TV, zoals tijdens het programma ‘Dance Dance Dance’ en in de spectaculaire show ‘Eurovision: Europe Shine a Light’.

Zijn Fred van Leer en Edsilia Rombley altijd vrienden geweest?

Nee, Fred van Leer en Edsilia Rombley leerden elkaar pas recent kennen via een fotoshoot voor 538. Sindsdien zijn ze goede vrienden geworden en delen ze regelmatig foto’s en verhalen van hun vriendschap op social media.

Hoe open zijn Fred van Leer en Edsilia Rombley over hun privéleven?

Zowel Fred van Leer als Edsilia Rombley zijn beiden open over hun privéleven en delen regelmatig foto’s en verhalen op hun social media-kanalen. Van Leer deelt vaak grappige video’s en foto’s van zijn honden, terwijl Rombley vaak foto’s en verhalen deelt over haar gezinsleven met haar man en kind. Ze hebben echter ook aangegeven dat ze sommige zaken liever privé houden.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “fred van leer en edsilia rombley”

Edsilia Rombley is er ook bij!! | Fred & Friends

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan fred van leer en edsilia rombley

Edsilia Rombley is er ook bij!! | Fred & Friends
Edsilia Rombley is er ook bij!! | Fred & Friends

Meer informatie over fred van leer en edsilia rombley vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel fred van leer en edsilia rombley. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 63 fred van leer en edsilia rombley

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *