Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Franse Haven Veerboot Jersey: De Snelste en Meest Betrouwbare Manier om te Reizen

Franse Haven Veerboot Jersey: De Snelste en Meest Betrouwbare Manier om te Reizen

Ferry St Malo to Jersey Channel Islands

franse haven veerboot jersey

Franse Haven Veerboot naar Jersey: Alles wat je moet weten

Een veerboot nemen vanaf de Franse kust naar het prachtige eiland Jersey is een populaire keuze voor veel Britse toeristen. Jersey trekt elk jaar tienduizenden bezoekers van over de hele wereld en de veerdiensten vanaf de Franse havens spelen een belangrijke rol in de toerismesector van het eiland.

Dit artikel geeft jou alle informatie die je nodig hebt om te weten hoe je een veerboot kunt nemen vanaf de Franse havens naar Jersey.

Wat is de Franse Haven Veerboot naar Jersey?

De Franse Haven Veerboot naar Jersey is een reguliere veerdienst die jaarlijks honderdduizenden reizigers vervoert tussen Frankrijk en Jersey via de havens van Saint Malo, Granville en Carteret.

De veerdienst wordt beheerd door verschillende maatschappijen zoals Condor Ferries, Manche Iles Express en Corsaire Ferries, waardoor er veel verschillende opties zijn om uit te kiezen.

Wanneer kan je de Franse Haven Veerboot naar Jersey nemen?

De Franse haven veerdiensten naar Jersey hebben het hele jaar door vele afvaarten. Tussen begin maart en eind oktober zijn er twee of drie afvaarten per dag en in de wintermaanden één of twee afvaarten per dag, afhankelijk van de gekozen route.

Tijdens de zomermaanden is het raadzaam om vooraf te reserveren, aangezien de veerboten populair zijn en snel volgeboekt raken. In de rest van het jaar zijn er meestal nog wel plaatsen beschikbaar op korte termijn.

Hoe lang duurt de reis?

De reisduur varieert afhankelijk van de gekozen vertrekhaven. Als je vertrekt vanuit Saint Malo, duurt de overtocht naar St Helier, de hoofdstad van Jersey, ongeveer 1 uur en 15 minuten. Vanuit Granville duurt de overtocht ongeveer 1 uur en 30 minuten en vanuit Carteret duurt het ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Hoeveel kost een ticket voor de Franse Haven Veerboot naar Jersey?

De prijs van een ticket varieert afhankelijk van de route, de gekozen reisdatum, het type voertuig en het aantal passagiers. Over het algemeen zijn de veerprijzen redelijk, maar het kan in het hoogseizoen iets duurder zijn.

Het is aan te raden om vroeg te boeken om te profiteren van eventuele vroegboekkortingen of andere aanbiedingen. Condor Ferries biedt bijvoorbeeld vaak vroegboekkortingen aan voor reizen in het hoogseizoen.

Hoe kan ik een ticket boeken voor de Franse Haven Veerboot naar Jersey?

Tickets voor de Franse Haven Veerboot naar Jersey kunnen online worden geboekt bij de verschillende veerbootmaatschappijen die de veerdienst exploiteren. Het is ook mogelijk om tickets te kopen bij de haven voor vertrek, maar het is aan te raden om dit te vermijden, aangezien de veerboten snel volgeboekt raken tijdens de drukke zomermaanden.

Bij het boeken van een ticket moet je aangeven met welk voertuig en met hoeveel passagiers je reist. Meestal krijg je dan een ticket opgestuurd per e-mail dat je kunt tonen bij de check-in balie op de haven.

Welke havens zijn er beschikbaar?

Er zijn drie Franse havens beschikbaar voor veerbootreizen naar Jersey: Saint Malo, Granville en Carteret.

Saint Malo is de grootste Franse haven met de meeste veerdiensten naar Jersey. Condor Ferries, Manche Iles Express en Corsaire Ferries bieden alledrie diensten naar Saint Malo aan.

Granville is een kleinere haven die voornamelijk in de zomermaanden wordt gebruikt. Vakantiegangers kunnen hier genieten van de omliggende stranden en Franse cultuur voordat ze de oversteek maken naar Jersey. Manche Iles Express biedt een veerdienst naar Granville aan.

Carteret is een andere kleine haven die wordt bediend door Corsaire Ferries. Deze haven wordt vooral gebruikt door passagiers die vanaf het vasteland van Europa reizen.

Welke faciliteiten zijn er beschikbaar op de veerboten?

Alle veerboten die de Franse havens bedienen, bieden verschillende faciliteiten zoals restaurants, cafés, winkels en toiletten aan boord.

Condor Ferries is de enige maatschappij die aan boord van sommige van haar schepen cabines biedt, wat handig kan zijn voor passagiers die een langere reis maken.

Hoe kan ik Jersey vanuit de havens verkennen?

Er zijn verschillende manieren om het eiland Jersey te verkennen vanaf de havens. Als je een voertuig meeneemt op de veerboot, kun je gemakkelijk een auto of motor huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven op het eiland.

Het openbaar vervoer op Jersey is goed geregeld en er zijn verschillende bussen die vanaf de havens vertrekken. Er zijn ook taxistandplaatsen beschikbaar op alle havens.

Een andere populaire optie is fietsen huren en het eiland op eigen tempo te verkennen.

FAQ’s

1. Heb ik een paspoort nodig om naar Jersey te reizen?

Ja, alle passagiers die vanuit Frankrijk naar Jersey reizen, moeten een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart bij zich hebben.

2. Moet ik mijn ticket printen of kan ik het laten zien op mijn smartphone?

Het is aan te raden om je ticket af te drukken en mee te nemen, maar veel veerbootmaatschappijen accepteren ook digitale tickets die kunnen worden getoond op een smartphone.

3. Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen aan boord van de veerboot?

Ja, passagiers mogen eten en drinken meenemen aan boord van de veerboot, maar het is aan te raden om te controleren of er beperkingen zijn voordat je aan boord gaat.

4. Zijn er toiletten beschikbaar aan boord van de veerboot?

Ja, alle veerboten die de Franse havens bedienen, hebben toiletten aan boord.

5. Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot?

Ja, huisdieren mogen aan boord van alle veerboten worden meegenomen. Echter, sommige veerboten hebben beperkingen met betrekking tot de grootte van huisdieren die aan boord mogen worden meegenomen. Controleer dit altijd van tevoren bij de veerbootmaatschappij.

Samenvattend

De Franse Haven Veerboot naar Jersey is de perfecte manier om het schilderachtige eiland Jersey te verkennen. Met regelmatige veerdiensten vanaf Saint Malo, Granville en Carteret, kunnen reizigers gemakkelijk hun reis plannen en genieten van alles wat Jersey te bieden heeft.

Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of per fiets reist, er zijn tal van opties om het eiland te verkennen. En met redelijke prijzen en een verscheidenheid aan veerboten om uit te kiezen, is het gemakkelijk om dit mooie eiland onderdeel te maken van jouw volgende vakantieplannen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: met de auto naar jersey, ferry st malo jersey, ferry granville jersey, ferry jersey france, overtocht jersey guernsey, saint malo jersey ferry price, jersey vakantie, vanaf welke franse haven gaan veerboten naar jersey

Bekijk de video over “franse haven veerboot jersey”

Ferry St Malo to Jersey Channel Islands

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan franse haven veerboot jersey

Ferry St Malo to Jersey Channel Islands
Ferry St Malo to Jersey Channel Islands

met de auto naar jersey

Met de auto naar Jersey: de Ultieme Gids

Jersey is een adembenemend eiland in het Kanaal dat onderdeel uitmaakt van de Kanaaleilanden. Vanuit Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is Jersey gemakkelijk per boot of vliegtuig te bereiken, maar met de auto gaan biedt de mogelijkheid om optimaal te genieten van het prachtige landschap dat het eiland te bieden heeft.

In deze gids geven wij je een uitgebreide introductie over het reizen met de auto naar Jersey.

Autorijden op Jersey

Jersey is bij uitstek een plek waar je gemakkelijk met de auto kunt reizen. Het eiland heeft een gemakkelijk en overzichtelijk wegenstelsel, waardoor het vinden van de juiste routes een peulenschil is. Het eiland biedt verschillende routes om te rijden, elk met een eigen set van prachtige bezienswaardigheden en uitzichten die u zeker niet wil missen. De belangrijkste regel bij het autorijden op Jersey is om aan de linkerkant van de weg te rijden. Voor de rechterhand bestuurders kan dit in het begin even wennen zijn, maar met een beetje oefening raak je snel gewend aan het rijden aan de linkerkant.

Laat je auto thuis of neem hem mee?

Er zijn verschillende opties als het gaat om het meenemen van je auto naar Jersey. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je auto te laten thuis en hier een auto te huren, maar als u liever uw eigen auto rijdt, dan kunt u de auto meenemen op de veerboot. Wanneer u uw auto naar Jersey meeneemt, zult u bespaard blijven van extra kosten zoals autohuur, en u hoeft op het eiland niet op zoek te gaan naar het juiste verhuurbedrijf of in de rij te staan bij het busstation voor het openbaar vervoer. Het hebben van je eigen auto geeft je de vrijheid om het eiland te ontdekken op je eigen tempo. Houd echter wel in gedachten dat er een aantal extra stappen moeten worden genomen voordat je met de auto op de veerboot gaat.

Auto meenemen op de veerboot

Om je auto mee te nemen op de veerboot naar Jersey, moet je eerst een ferry boeken. Er zijn verschillende maatschappijen die deze dienst aanbieden, zoals Condor Ferries en Manche îles Express. Het is belangrijk om te weten dat u uiterlijk een uur voor vertrek moet inchecken bij de haven. In veel gevallen dient u van tevoren online een plaats op de veerboot te reserveren. Bij aankomst bij de haven dient u zich te melden op het kantoor van de veerboot, en een kopie van uw boekingsbevestiging en uw rijbewijs mee te brengen. Het is belangrijk om alle noodzakelijke details te vermelden bij het boeken van uw ferry, zoals de grootte van de auto en het aantal passagiers dat meegaat.

Eenmaal aan boord, kunt u uw auto parkeren op de ferrie. Er wordt van u verwacht dat u een setje wielenbeugels bij zich heeft, dit om uw auto tijdens de overtocht te zekeren. U kunt deze beugels huren bij de haven, of kopen bij autoshop in de buurt. Wanneer u terugkeert naar uw auto bij aankomst op Jersey, moet u uw auto uit de ferry rijden. De procedure bij terugkomst in de haven van vertrek is hetzelfde. Zorg er wel voor dat u de overtocht en het huren van de wielenbeugels in de gaten houdt, want hier zijn kosten aan verbonden.

Voor het rijden op het eiland is het belangrijk om te weten dat de wegen op Jersey smal en kronkelig zijn. Ook, kunt u op kleinere wegen nog steeds koeien, schapen en paarden tegenkomen die loslopen; er is geen rastersysteem voor deze dieren. Dit is normaal op Jersey, vandaar dat u goed moet oppassen en pas wanneer het veilig is kunt passeren.

Hoe vaak vertrekt de veerboot naar Jersey?

Er zijn twee bedrijven die ferries aanbieden: Condor Ferries en Manche îles Express. Beide bedrijven bieden verschillende opties aan, zoals ferries met alleen passagiers, ferries met auto’s en vrachtwagens, en high-speed ferries die de reistijd verkorten. Het is mogelijk om meerdere keren per dag vanuit verschillende locaties te vertrekken.

Wat is de reistijd vanuit Nederland?

De reistijd naar Jersey varieert op basis van de vertreklocatie en het type ferry. Over het algemeen kan de reistijd tussen de 6 en 12 uur duren.

Kan ik mijn honden meenemen op de veerboot?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die naar Jersey varen. Meestal wordt er een klein bedrag extra in rekening gebracht voor elke hond of kat. Het is echter wel verplicht om van tevoren te informeren bij de betreffende ferry maatschappij van hun beleid over het meenemen van huisdieren.

Slapen op Jersey

Op het eiland Jersey zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten. Het eiland kent een breed scala aan hotels, vakantiehuizen en campings. Voor degenen die liever een authentieke en gezelligere ervaring hebben, zijn er ook Bed and Breakfasts en homestays beschikbaar.

Conclusie

Jersey is een fantastische bestemming voor mensen die op zoek zijn naar wat rustige en vredige tijd. Het eiland heeft een ongeëvenaard landschap, en rijden met de auto is de perfecte manier om optimaal te genieten van het eiland. Een bezoek aan het eiland is altijd de moeite waard, en de extra inspanningen die nodig zijn om met de auto te reizen, maken de reis des te leuker en interessanter. Wij hopen dat deze gids u heeft geholpen met het plannen van uw reis naar Jersey en dat u volop geniet van alle pracht en praal die het eiland te bieden heeft.

ferry st malo jersey

Veel reizigers kiezen ervoor om met de veerboot van Saint-Malo naar Jersey te reizen tijdens hun vakantie in Frankrijk. Saint-Malo is een prachtige stad in Bretagne aan de noordwestkust van Frankrijk en Jersey is een charmant eiland voor de kust van Normandië, dat bekend staat om zijn schitterende stranden en adembenemende landschap. De veerdienst van Saint-Malo naar Jersey is een populaire optie voor vakantiegangers die het eiland willen verkennen en de cultuur, geschiedenis en de schoonheid van het eiland willen ontdekken.

De ferry van Saint-Malo naar Jersey wordt geëxploiteerd door verschillende grote veermaatschappijen, zoals Condor Ferries en Manche Iles Express. Deze maatschappijen bieden dagelijks veerdiensten op verschillende tijdstippen aan tussen Saint-Malo en Jersey. De route van Saint-Malo naar Jersey is een populaire keuze voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom de ferry van Saint-Malo naar Jersey een uitstekende optie is voor uw volgende vakantie.

Redenen om de ferry van Saint-Malo naar Jersey te nemen

1. Prachtige landschappen
Vanaf de ferry van Saint-Malo naar Jersey zult u genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan en de adembenemende kustlijn van Bretagne en Normandië. Het eiland Jersey zelf is ook beroemd om zijn prachtige landschap. U zult adembenemende uitzichten hebben op de ongerepte stranden, ruige kliffen en prachtige groene velden.

2. Cultuur en geschiedenis
Jersey heeft een rijke en unieke cultuur en geschiedenis. Het eiland is bijvoorbeeld een van de laatste overgebleven bezittingen van de oude hertogen van Normandië en heeft een lange en bewogen geschiedenis die te zien is in de architectuur en de musea van het eiland. Een bezoek aan Jersey is een uitstekende manier om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van Europa.

3. Activiteiten en attracties
Jersey heeft tal van activiteiten en attracties te bieden voor vakantiegangers. Of u nu van wandelen, fietsen, watersporten of winkelen houdt, er is voor elk wat wils op het eiland. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld genieten van het prachtige Jersey Zoo, het schilderachtige Elizabeth Castle en de Saint Helier markt.

4. Eenvoudig en gemakkelijk
Naast de prachtige landschappen, cultuur en attracties, is de ferry van Saint-Malo naar Jersey ook een gemakkelijke en handige manier om te reizen. De veerbootmaatschappijen bieden dagelijks meerdere afvaarten aan, waardoor u uw vertrek- en aankomsttijden aan uw schema kunt aanpassen. De ferry van Saint- Malo naar Jersey is een korte en gemakkelijke rit, waardoor het de ideale optie is voor gezinnen met kinderen.

FAQs

1. Hoe lang duurt de veerboot van Saint-Malo naar Jersey?

De ferry van Saint-Malo naar Jersey duurt gemiddeld twee uur en 30 minuten.

2. Waar kan ik tickets kopen voor de ferry van Saint-Malo naar Jersey?

Tickets voor de ferry van Saint-Malo naar Jersey kunnen online worden gekocht via de websites van de veerbootmaatschappijen, zoals Condor Ferries en Manche Iles Express. Tickets zijn ook verkrijgbaar op het station, voorafgaand aan het vertrek.

3. Hoe vaak vaart de ferry van Saint-Malo naar Jersey?

De ferry van Saint-Malo naar Jersey vaart meerdere keren per dag, afhankelijk van de veerbootmaatschappij en het seizoen. Het is raadzaam om vooraf uw vertrek- en aankomsttijden te controleren om uw reis te plannen.

4. Is er parkeergelegenheid bij de haven van Saint-Malo?

Ja, de haven van Saint-Malo heeft verschillende parkeerplaatsen. Het tarief varieert afhankelijk van de duur van de parkeerperiode en het seizoen.

5. Zijn er beperkingen voor handbagage op de ferry van Saint-Malo naar Jersey?

Ja, er zijn beperkingen voor handbagage op de ferry van Saint-Malo naar Jersey. De meeste veerbootmaatschappijen laten maximaal één tas of koffer per persoon aan boord toe. Raadpleeg de website van de veerbootmaatschappij voor meer informatie over de bagagelimieten.

6. Kan ik dieren meenemen op de ferry van Saint-Malo naar Jersey?

Ja, de meeste veerbootmaatschappijen laten huisdieren aan boord toe. Het is echter raadzaam om vooraf te controleren wat de specifieke regels en vereisten zijn voor het meenemen van huisdieren.

7. Kan ik mijn eigen auto meenemen op de ferry van Saint-Malo naar Jersey?

Ja, het is mogelijk om uw eigen auto mee te nemen op de ferry van Saint-Malo naar Jersey. Er is echter een limiet aan het aantal auto’s dat per afvaart kan worden meegenomen, dus het is raadzaam om uw voertuig van tevoren te reserveren.

De ferry van Saint-Malo naar Jersey is een uitstekend platform om te genieten van prachtige landschappen, culturele ontdekkingen en vele activiteiten. Reizen met ferry biedt u een toegankelijke en gemakkelijke optie om te reizen tussen Frankrijk en Jersey en flexibel te blijven over uw vertrektijden. Boek uw ferry tickets vandaag nog en ervaar de beste vakantie ooit.

Meer informatie over franse haven veerboot jersey vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel franse haven veerboot jersey. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 44 franse haven veerboot jersey

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *