Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Frank Wisse en Ernst Jan Smids: Visie en Leiderschap in Nederlands Bedrijfsleven

Frank Wisse en Ernst Jan Smids: Visie en Leiderschap in Nederlands Bedrijfsleven

HUWELIJK CAROLINE TENSEN & ERNST-JAN SMIDS | RTL BOULEVARD-

frank wisse ernst jan smids

Frank Wisse en Ernst-Jan Smids: Nederlandse experts in marketing, communicatie en management

Frank Wisse en Ernst-Jan Smids zijn twee Nederlandse experts op het gebied van marketing, communicatie en management. Beide mannen hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden en hebben hun kennis en expertise gedeeld met talloze organisaties en individuen.

Frank Wisse: een carrière in marketing en sales

Frank Wisse begon zijn carrière in de marketing en sales. Hij werkte bij verschillende organisaties, waaronder Coca-Cola en Unilever, voordat hij in 1988 in dienst kwam bij IBM Nederland. Hier werkte hij als marketingdirecteur en later als algemeen directeur.

In 1995 maakte Frank Wisse de overstap naar het bedrijfsleven en richtte hij samen met een aantal partners het marketing- en communicatiebedrijf Etcetera op. Hij was mede-oprichter en tot 2001 voorzitter van de raad van bestuur. Onder zijn leiding groeide Etcetera uit tot een toonaangevend bureau in Nederland.

In 2001 verliet Frank Wisse Etcetera en begon hij zijn eigen bedrijf, Wisse World Wide. Hier werkte hij als consultant voor verschillende organisaties, zoals ABN Amro, Philips en Nike. Hij is ook actief als spreker en geeft regelmatig presentaties over marketing en management.

Ernst-Jan Smids: een carrière in communicatie en management

Ernst-Jan Smids begon zijn carrière in de communicatie en management. Hij werkte bij verschillende organisaties, waaronder Cap Gemini en ABN Amro, voordat hij in 1986 in dienst kwam bij FHV/BBDO. Hier werkte hij als account director en later als managing director.

In 2000 maakte Ernst-Jan Smids de overstap naar het bedrijfsleven en werd hij managing director bij De Persgroep Nederland, een van de grootste media-uitgevers in Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en de ontwikkeling van nieuwe business modellen.

In 2008 verliet Ernst-Jan Smids De Persgroep en begon hij zijn eigen bedrijf, The Next Level. Hier werkte hij als consultant voor verschillende organisaties, zoals Randstad, Rabo Bank en Vodafone. Hij is ook actief als spreker en geeft regelmatig presentaties over communicatie en management.

Samenwerking tussen Frank Wisse en Ernst-Jan Smids

Frank Wisse en Ernst-Jan Smids hebben verschillende keren samengewerkt in de afgelopen jaren. Zo werkten ze samen aan projecten voor ABN Amro en Vodafone. Hun gezamenlijke achtergrond in marketing, communicatie en management maakt dat ze goed kunnen samenwerken en elkaar aanvullen.

Een ander gezamenlijk project was de organisatie van The Best Free Minds, een conferentie over management en leiderschap in 2012. Deze conferentie trok meer dan 1000 deelnemers en was een groot succes.

In 2015 lanceerden Frank Wisse en Ernst-Jan Smids hun gezamenlijke boek, ‘The Art of Branding’. Dit boek behandelt de kunst van branding en positioneren van een merk en biedt praktische tips en adviezen voor iedereen die zich bezighoudt met marketing en communicatie.

FAQs

Wie is Frank Wisse?

Frank Wisse is een Nederlandse expert op het gebied van marketing en management. Hij begon zijn carrière bij Coca-Cola en Unilever voordat hij in dienst kwam bij IBM Nederland. Later richtte hij samen met een aantal partners Etcetera op, een marketing- en communicatiebedrijf. Frank Wisse is nu werkzaam als consultant en geeft regelmatig presentaties over marketing en management.

Wie is Ernst-Jan Smids?

Ernst-Jan Smids is een Nederlandse expert op het gebied van communicatie en management. Hij begon zijn carrière bij Cap Gemini en ABN Amro voordat hij in dienst kwam bij FHV/BBDO. Later werd hij managing director bij De Persgroep Nederland. Ernst-Jan Smids is nu werkzaam als consultant en geeft regelmatig presentaties over communicatie en management.

Waar hebben Frank Wisse en Ernst-Jan Smids samengewerkt?

Frank Wisse en Ernst-Jan Smids hebben verschillende keren samengewerkt, onder andere aan projecten voor ABN Amro en Vodafone. Ook hebben ze samen een boek geschreven, ‘The Art of Branding’, over de kunst van branding en positioneren van een merk.

Wat is ‘The Art of Branding’?

‘The Art of Branding’ is een gezamenlijk boek van Frank Wisse en Ernst-Jan Smids over de kunst van branding en positioneren van een merk. Het boek biedt praktische tips en adviezen voor iedereen die zich bezighoudt met marketing en communicatie. Het boek werd gepubliceerd in 2015.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “frank wisse ernst jan smids”

HUWELIJK CAROLINE TENSEN & ERNST-JAN SMIDS | RTL BOULEVARD-

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan frank wisse ernst jan smids

HUWELIJK CAROLINE TENSEN & ERNST-JAN SMIDS | RTL BOULEVARD-
HUWELIJK CAROLINE TENSEN & ERNST-JAN SMIDS | RTL BOULEVARD-

Meer informatie over frank wisse ernst jan smids vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel frank wisse ernst jan smids. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 27 frank wisse ernst jan smids

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *