Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fascinerende Fly en Drive Jordanie; Ontdek het Land van Avontuur!

Fascinerende Fly en Drive Jordanie; Ontdek het Land van Avontuur!

&Olives Travel JORDANIE Fly & Drive

fly en drive jordanie

Voor wie op zoek is naar een bijzondere reiservaring is een fly en drive Jordanië zeker een aanrader. Met deze reisformule kunt u gemakkelijk en flexibel zelf het land verkennen, terwijl u de belangrijkste bezienswaardigheden en hoogtepunten van het land ontdekt. In dit artikel leest u alles over de fly en drive Jordanië, inclusief praktische informatie en nuttige tips.

Wat is een fly en drive Jordanië?

Een fly en drive Jordanië is een rondreis door Jordanië waarbij u per vliegtuig arriveert en vervolgens met een huurauto het land verkent. Met deze reisformule heeft u de vrijheid om zelf uw route en tempo te bepalen, terwijl u toch de belangrijkste bezienswaardigheden van Jordanië aandoet. Dit maakt een fly en drive Jordanië bij uitstek geschikt voor reizigers die niet gebonden willen zijn aan een groepsreis of een vaststaande route.

Waarom een fly en drive Jordanië?

Een fly en drive Jordanië biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere reisvormen. Ten eerste kunt u met deze reisformule zelf uw route en tempo bepalen. Dit betekent dat u zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken, hoeveel tijd u hieraan wilt besteden en hoe lang u ergens wilt blijven. Bovendien kunt u flexibel inspelen op onverwachte gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld verkeersopstoppingen of slecht weer.

Daarnaast biedt een fly en drive Jordanië u de mogelijkheid om het land op een authentieke en persoonlijke manier te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in lokale dorpen, traditionele markten bezoeken of de lokale keuken uitproberen. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het dagelijks leven in Jordanië en ontmoet u de vriendelijke en gastvrije bevolking.

Tot slot biedt een fly en drive Jordanië u ook de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van Jordanië te ontdekken. Het land is namelijk een schat aan natuurlijke wonderen, zoals de Wadi Rum woestijn, de Dode Zee en het Dana natuurreservaat. Door zelf te rijden bepaalt u zelf welke plekken u wilt bezoeken en hoeveel tijd u daarvoor wilt nemen.

Waar moet ik rekening mee houden bij het maken van een fly en drive Jordanië?

Voordat u een fly en drive Jordanië boekt, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Daarnaast moet u voor vertrek een Internationaal Rijbewijs aanvragen. Dit is verplicht en kost ongeveer €18,-. U kunt dit eenvoudig aanvragen bij uw plaatselijke ANWB-winkel.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de verkeersregels en -situaties in Jordanië anders zijn dan in Nederland. Zo zijn de wegen minder goed onderhouden en zijn er minder verkeersborden. Het is daarom belangrijk om defensief te rijden en altijd de lokale verkeersregels in acht te nemen. Ook is het verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten die dekking biedt voor schade aan de huurauto.

Wat zijn de hoogtepunten van een fly en drive Jordanië?

Een fly en drive Jordanië biedt talloze hoogtepunten en bezienswaardigheden. Hieronder hebben we een aantal highlights voor u op een rijtje gezet:

Petra: Petra is het bekendste symbool van Jordanië en is sinds 1985 op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst. De stad is gelegen tussen de bergen en was ooit de hoofdstad van het Nabatische Rijk. U vindt hier vele monumenten en tempels, uitgehouwen uit de rotsen. De mooiste bezienswaardigheden zijn de Schatkamer (Al Khazneh), de Kloof (Siq) en het Klooster (Ad Deir).

Wadi Rum: Wadi Rum is een indrukwekkende woestijn met hoge bergen, diepe ravijnen en rode zandduinen. Het is de ideale plek voor een jeep safari, een wandeling of een overnachting onder de adembenemende sterrenhemel. Hier kunt u ook de rotsformatie beklimmen om te genieten van een nog mooier uitzicht.

Dode Zee: De Dode Zee is het laagste punt op aarde en bevat veel mineralen die een geneeskrachtige werking hebben. Het water is zo zout dat u hier zonder te zwemmen kunt drijven. Het is dan ook een unieke ervaring om in het glinsterende water te drijven en zich volledig te ontspannen.

Amman: Amman is de hoofdstad van Jordanië en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. U kunt hier enkele interessante bezienswaardigheden vinden, zoals de Citadel, het Romeinse Theater, de Nymphaeum en de Koning Abdullah Moskee.

Kerak: Kerak is een kruisvaardersburcht die bovenop een berg gebouwd is. Het is een fascinerende plek om te bezoeken vanwege de historische achtergrond. In het kasteel kunt u over de smalle loopbruggen lopen en de kamers en gangen verkennen.

Dana natuurreservaat: Het Dana natuurreservaat is het grootste natuurreservaat van Jordanië en heeft een spectaculaire landschap. Hier vindt u bergen, valleien, kloven en rotsen. U kunt hier ook mooie wandelingen maken en genieten van de flora en fauna.

Wat zijn handige tips voor een fly en drive Jordanië?

Voor een succesvolle fly en drive Jordanië zijn er enkele handige tips waar u rekening mee kunt houden:

Zorg dat u minimaal één dag de tijd heeft om te acclimatiseren en bij te komen van de reis.

Zorg dat u onderweg voldoende water, eten en brandstof meeneemt.

Controleer altijd de staat van de huurauto voordat u vertrekt. Maak hiervan eventueel foto’s voor bewijs.

Let altijd op de lokale verkeersregels en -situaties. Als u zich onzeker voelt over het rijden, kunt u ook een chauffeur in huren.

Omdat Jordanië overwegend islamitisch is, wordt er van vrouwen verwacht dat zij zich conservatief kleden. Bedek uw schouders en knieën en draag geen strakke of doorschijnende kleding.

Boek van tevoren de belangrijkste accommodaties en bezienswaardigheden om teleurstelling te voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een fly en drive Jordanië?

De kosten voor een fly en drive Jordanië zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de periode waarin u reist, de duur van uw verblijf en het type huurauto. Over het algemeen kunt u rekenen op een bedrag van ongeveer €800,- tot €1500,- per persoon, inclusief vliegticket, huurauto en accommodaties. Houd er wel rekening mee dat u lokaal ook nog kosten zal moeten betalen, zoals brandstof, tol, entreegelden en maaltijden.

FAQs

1. Heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig voor een fly en drive Jordanië?
Ja, u heeft een Internationaal Rijbewijs nodig om een huurauto te kunnen besturen in Jordanië. Dit kunt u aanvragen bij uw plaatselijke ANWB-winkel.

2. Is het rijden in Jordanië veilig?
In Jordanië gelden andere verkeersregels en -situaties dan in Nederland. Het is daarom belangrijk om defensief te rijden en altijd de lokale verkeersregels in acht te nemen.

3. Zijn de wegen in Jordanië goed onderhouden?
De wegen in Jordanië zijn over het algemeen minder goed onderhouden dan in Nederland. Houd er daarom rekening mee dat de rijomstandigheden soms uitdagend kunnen zijn.

4. Moet ik me aan kledingvoorschriften houden in Jordanië?
In Jordanië is het overwegend islamitisch en wordt van vrouwen verwacht dat zij zich conservatief kleden. Bedek uw schouders en knieën en draag geen strakke of doorschijnende kleding.

5. Hoeveel kost een fly en drive Jordanië?
De kosten voor een fly en drive Jordanië zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de periode waarin u reist, de duur van uw verblijf en het type huurauto. Over het algemeen kunt u rekenen op een bedrag van ongeveer €800,- tot €1500,- per persoon, inclusief vliegticket, huurauto en accommodaties.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: fly-drive jordanië tui, self drive jordanië, beste reistijd jordanië, fly and drive olives, fly drive israël, rondreis jordanië 10 dagen, and &olives jordanië, rondreis jordanië zonder vlucht

Bekijk de video over “fly en drive jordanie”

&Olives Travel JORDANIE Fly & Drive

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan fly en drive jordanie

&Olives Travel JORDANIE Fly & Drive
&Olives Travel JORDANIE Fly & Drive

fly-drive jordanië tui

Fly-Drive Jordanië TUI: De Ultieme Reiservaring

Jordanië is een van die bestemmingen die de harten van reizigers over de hele wereld sneller laat kloppen. Gelegen in het Midden-Oosten, staat dit land bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen, fascinerende culturele bezienswaardigheden en heerlijke keuken. En als je er klaar voor bent om deze unieke bestemming te gaan verkennen, dan is een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie de perfecte manier om dat te doen.

Wat is Fly-Drive Jordanië TUI?

Een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie is een concept waarbij je het gemak van het vliegen combineert met de flexibiliteit van het rijden met een huurauto. Bij aankomst op de luchthaven van Jordanië staat er een huurauto op je te wachten, waarmee je zelfstandig het land kunt verkennen. Je kunt zelf bepalen hoe lang je op een bepaalde plek blijft, wanneer je naar de volgende bestemming gaat en wanneer je weer terugkeert naar het startpunt. Dit alles terwijl je geniet van de prachtige landschappen en de rijke cultuur van het land.

Waarom kiezen voor Fly-Drive Jordanië TUI?

Een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie biedt tal van voordelen en is de ideale manier om Jordanië te verkennen.

Flexibiliteit: Als je kiest voor een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie, dan ben je vrij om zelf te bepalen wat je gaat doen en wanneer je dat gaat doen. Er zijn geen vaste tijden of routes waar je je aan hoeft te houden. Je kunt je eigen reisroute samenstellen en zelf beslissen hoe lang je op een bepaalde plek blijft.

Gemak: Bij aankomst op de luchthaven staat er een huurauto op je te wachten, waardoor je meteen op pad kunt gaan. Dit bespaart tijd en ongemak van het wachten op openbaar vervoer of het zoeken naar taxi’s.

Prachtige Landschappen: Jordanië heeft een prachtige natuur, van de uitgestrekte woestijnen tot de groene oases. Met een huurauto kun je gemakkelijk naar al deze plekken rijden en genieten van het uitzicht terwijl je rijdt.

Cultuur en Historie: Jordanië staat bekend om zijn rijke geschiedenis, die zich uitstrekt over duizenden jaren. Met de huurauto heb je de mogelijkheid om vele historische sites te bezoeken, waaronder de oude stad Jerash, de Nabateense stad Petra, en de kruisvaarderskasteel van Karak.

Waarom is Jordanië de ideale bestemming voor een Fly-Drive vakantie?

De rijke cultuur, de uitgestrekte woestijnen, de groene oases en de historische bezienswaardigheden maken Jordanië één van de meest fascinerende bestemmingen ter wereld. Een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie biedt de ideale manier om dit prachtige land te verkennen en ervan te genieten. Hieronder vind je enkele redenen waarom Jordanië de perfecte bestemming is voor een zorgeloze Fly-Drive vakantie.

Unieke locaties: Jordanië heeft locaties die je nergens anders vindt ter wereld, zoals de aloude rotsstad Petra en de Wadi Rum-woestijn. Als je deze locaties wilt bezoeken, dan biedt een Fly-Drive vakantie het perfecte middel om dit te doen.

Gastvrijheid: Jordaniërs zijn over het algemeen erg gastvrij, waardoor je je welkom en veilig voelt tijdens je verblijf in het land.

Leuke activiteiten: Jordanië biedt tal van activiteiten die je kunt ondernemen, waaronder het verkennen van historische bezienswaardigheden, het wandelen door prachtige landschappen en het genieten van heerlijke lokale gerechten.

FAQs

Wat is inbegrepen in een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie?

In een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie is een retourvlucht naar Jordanië, een huurauto en hotelovernachtingen op de verschillende locaties inbegrepen.

Hoe lang moet ik mijn Fly-Drive Jordanië TUI vakantie vooraf boeken?

Het wordt aanbevolen om je Fly-Drive Jordanië TUI vakantie ten minste twee maanden van tevoren te boeken om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is.

Moet ik een specifieke rijbewijs hebben om een huurauto te besturen in Jordanië?

Je hebt een internationaal rijbewijs nodig om een auto te huren in Jordanië.

Moet ik een autoverzekering afsluiten als ik een auto huur in Jordanië?

Ja, het is verplicht om een autoverzekering af te sluiten wanneer je een auto huurt in Jordanië.

Zijn er tolwegen in Jordanië?

Er zijn geen tolwegen in Jordanië.

Is het veilig om naar Jordanië te reizen?

Jordanië is over het algemeen een veilig land, maar het wordt aanbevolen om de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te controleren voordat je vertrekt.

Conclusie

Een Fly-Drive Jordanië TUI vakantie is de ideale manier om dit prachtige land op een flexibele en comfortabele manier te verkennen. Jordanië biedt een schat aan fascinerende landschappen en culturele bezienswaardigheden, die je kunt zien in je eigen tempo terwijl je geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze reis optie biedt. Boek vandaag nog je Fly-Drive Jordanië TUI vakantie en ga op avontuur in deze unieke bestemming!

self drive jordanië

Zelfrijdende auto’s zijn de toekomst van het transport. En wat kan er beter zijn dan een langzaam tempo van reizen om nieuwe landen te verkennen? Jordanië is een bijzondere bestemming die erom vraagt ontdekt te worden en daarom is het boeken van een zelf drive jordanië tour absoluut de juiste beslissing voor degenen die een roadtrip willen maken.

Er zijn tal van redenen om naar Jordanië te gaan en er met de auto op uit te trekken. Dit Midden-Oostelijk land heeft een rijke geschiedenis, overvloedige natuurlijke schoonheid en een gastvrije bevolking. Toeristen die interesse hebben in de geschiedenis, kunnen het beste beginnen in de eeuwenoude stad Petra, die bekend staat als een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ten tweede, waar hoorden we voor het eerst over de Dode Zee? Het is de laagste punt op aarde en de zonsondergang is daar absoluut adembenemend. En tot slot, het landschap door het hele land is spectaculair. Van de groene bossen in het noorden tot de woestijnen in het zuiden, er is geen gebrek aan natuurlijke charme.

De meeste zelf drive jordanië tours starten in Amman, wat de hoofdstad van Jordanië is. Hier kunnen toeristen hun huurauto oppikken en beginnen met hun avontuur. Het wegennet in Jordanië is goed ontwikkeld en is ook gemakkelijk te navigeren, vooral als de bestuurder een GPS is. Tegenwoordig zijn er genoeg apps die de route naar alle bezienswaardigheden in Jordanië aangeven, zodat toeristen zonder enig probleem over de wegen kunnen rijden.

Er zijn veel routes voor een self drive jordanië tour, maar de belangrijkste wegen zijn de Desert Highway en de Kings Highway. De eerste snelweg gaat door de woestijn en de tweede verbindt de belangrijkste historische steden van Jordanië: Madaba, Mt. Nebo, Kerak, Petra en Aqaba.

Een self drive jordanië tour is een gemakkelijke, betaalbare en flexibele manier om het land te verkennen. Het mooie van deze self drive tours is dat het geen probleem is om op elke plek te stoppen, wanneer men wil – in tegenstelling tot de georganiseerde tours waar toeristen zich aan vaste schema’s moeten houden.

Er zijn veel plaatsen die bezocht kunnen worden tijdens een self drive jordanië tour, maar hier zijn enkele belangrijke plaatsen die zeker niet overgeslagen mogen worden:

1. Petra – Dit is een stad die volledig is uitgehouwen uit rotsen, een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Het is een must-see voor elke toerist die naar Jordanië reist.

2. De Dode Zee – Met een zoutgehalte tot acht keer het niveau van oceaanwater, is deze zee gelegen op de laagste plek op aarde. Het is een van de meest populaire bezienswaardigheden in Jordanië en biedt een unieke drijfervaring.

3. Wadi Rum – Dit is een beschermd natuurgebied in Jordanië. Het woestijnachtige landschap is adembenemend en toeristen kunnen hier genieten van unieke outdooractiviteiten zoals kamelenrijden, 4×4-safari’s en zelfs sterrenkijken.

4. Jerash – Dit is een belangrijke Romeinse stad uit de oudheid. Toeristen kunnen hier de overblijfselen van de stad zien en meer leren over de rijke geschiedenis van Jordanië.

5. Aqaba – Dit is een belangrijke havenstad en populaire badplaats. Hier kunnen toeristen genieten van de prachtige stranden, snorkelen en duiken.

FAQs

1. Hoe huur ik een auto voor een self drive jordanië tour?

Er zijn veel lokale en wereldwijde autoverhuurbedrijven die verhuurdiensten aanbieden in Jordanië. Huurauto’s kunnen online of in persoon worden gereserveerd.

2. Heb ik een internationaal rijbewijs nodig voor het rijden in Jordanië?

Ja, een internationaal rijbewijs is nodig om te mogen rijden in Jordanië.

3. Kan ik mijn eigen auto meenemen naar Jordanië en ermee rondrijden?

Ja, het is mogelijk om uw eigen auto mee te nemen naar Jordanië, maar u moet wel alle benodigde papieren hebben, zoals de autoverzekering en douanevergunningen.

4. Kan ik de wegen in Jordanië gemakkelijk navigeren en zijn de wegen in goede staat?

Ja, het wegennet in Jordanië is goed ontwikkeld en er zijn veel apps die de route naar alle bezienswaardigheden aangeven. De wegen zijn in goede staat en de routes zijn gemakkelijk te navigeren.

5. Heb ik GPS nodig tijdens mijn self drive jordanië tour?

Hoewel de wegen in Jordanië goed ontwikkeld zijn en de routes gemakkelijk te navigeren zijn, kan het handig zijn om een GPS te hebben om verzekerd te zijn van een veilige en gemakkelijke reis.

Een self drive jordanië tour is een prachtige manier om het land te verkennen en te genieten van de natuurlijke schoonheid. Toeristen die op deze manier Jordanië verkennen zullen zich verbonden voelen met dit prachtige land en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het is een betaalbare, gemakkelijke en flexibele manier om de topattracties van Jordanië te zien en te ervaren. Als u op zoek bent naar een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie, reserveer dan nu uw self drive jordanië tour!

Meer informatie over fly en drive jordanie vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel fly en drive jordanie. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 92 fly en drive jordanie

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *