Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 20 floor de jong sgp Update

Top 20 floor de jong sgp Update

Raadsvergadering Krimpenerwaard, speech Floor de Jong (SGP)

floor de jong sgp

Floor de Jong is een politicus uit Nederland. Ze is geboren op 22 oktober 1984 en woont momenteel in Rotterdam. De Jong is lid van de politieke partij Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). In 2019 werd ze gekozen als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Ze is ook lid van de gemeenteraad van Rotterdam sinds 2018.

Jeugd en opleiding

Floor de Jong is geboren en getogen in Rotterdam. Haar ouders waren beiden actief in de politiek. Haar vader was lid van de SGP en haar moeder was actief in de lokale politiek in Rotterdam. De Jong heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze een bachelor Politicologie en een master Strategic Management heeft behaald.

Politieke carrière

De Jong begon haar politieke carrière als lid van de Rotterdamse gemeenteraad in 2018. In deze rol heeft ze zich gericht op onderwerpen als veiligheid en de lokale economie. Ze heeft bijvoorbeeld gepleit voor meer politieagenten in de stad en voor maatregelen om kleine ondernemers te ondersteunen.

In 2019 werd De Jong gekozen als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Hier heeft ze zich gericht op onderwerpen als duurzaamheid en verkeersveiligheid. Ze heeft bijvoorbeeld voorgesteld om meer te investeren in fietspaden en om de provinciale snelwegen veiliger te maken.

De Jong is ook actief in de SGP op nationaal niveau. Ze is lid van de landelijke commissie voor de gemeenteraadsverkiezingen en ze heeft meegewerkt aan het verkiezingsprogramma van de SGP voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.

Standpunten

Als lid van de SGP heeft De Jong een aantal specifieke standpunten. De partij heeft bijvoorbeeld een conservatief-christelijke inslag en streeft naar een samenleving gebaseerd op Bijbelse waarden en normen.

Een belangrijk standpunt van de SGP is bijvoorbeeld het belang van het traditionele gezin. De partij pleit voor maatregelen om het huwelijk en het gezinsleven te ondersteunen. Zo moet het volgens de SGP makkelijker worden voor ouders om minder te werken en meer voor hun kinderen te zorgen.

Een ander belangrijk standpunt van de SGP is het belang van de vrijheid van onderwijs. De partij vindt dat ouders zelf moeten kunnen kiezen waar ze hun kinderen naar school sturen en welke waarden en normen er op school worden uitgedragen.

Persoonlijk leven

Naast haar politieke werk is De Jong ook actief in de lokale kerk. Ze is lid van de Gereformeerde Gemeente in Rotterdam en ze heeft zich als vrijwilliger ingezet voor verschillende kerkelijke activiteiten.

FAQs

1. Wat is de Staatkundig Gereformeerde Partij?

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) is een Nederlandse politieke partij. De partij heeft een conservatief-christelijke inslag en streeft naar een samenleving gebaseerd op Bijbelse waarden en normen. De SGP is opgericht in 1918 en heeft momenteel twee zetels in de Tweede Kamer.

2. Welke standpunten heeft de SGP?

De SGP heeft een aantal specifieke standpunten. De partij heeft bijvoorbeeld een conservatief-christelijke inslag en streeft naar een samenleving gebaseerd op Bijbelse waarden en normen. Een belangrijk standpunt van de SGP is het belang van het traditionele gezin en het ondersteunen van het huwelijk en het gezinsleven. De partij vindt ook dat ouders zelf moeten kunnen kiezen waar ze hun kinderen naar school sturen en welke waarden en normen er op school worden uitgedragen.

3. Wat zijn de belangrijkste politieke activiteiten van Floor de Jong?

Floor de Jong is lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en de gemeenteraad van Rotterdam. In deze rollen heeft ze zich gericht op onderwerpen als veiligheid, duurzaamheid en verkeersveiligheid. Ze heeft bijvoorbeeld gepleit voor meer politieagenten in de stad, meer investeringen in fietspaden en veiligheid op de provinciale snelwegen.

4. Waar heeft Floor de Jong gestudeerd?

Floor de Jong heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze heeft daar een bachelor Politicologie en een master Strategic Management behaald.

5. Wat zijn de politieke ambities van Floor de Jong?

Floor de Jong is lid van de SGP op nationaal niveau en is betrokken bij de landelijke commissie voor de gemeenteraadsverkiezingen en het verkiezingsprogramma van de SGP voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Het is nog niet bekend wat haar verdere politieke ambities zijn.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “floor de jong sgp”

Raadsvergadering Krimpenerwaard, speech Floor de Jong (SGP)

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan floor de jong sgp

Raadsvergadering Krimpenerwaard, speech Floor de Jong (SGP)
Raadsvergadering Krimpenerwaard, speech Floor de Jong (SGP)

Meer informatie over floor de jong sgp vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel floor de jong sgp. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 46 floor de jong sgp

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *