Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Flinq Solar LED wandlamp met sensor: de perfecte oplossing voor jouw buitenverlichting

Flinq Solar LED wandlamp met sensor: de perfecte oplossing voor jouw buitenverlichting

Buitenlamp solar vierkant met sensor led

flinq solar led wandlamp met sensor

Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor

Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is een nieuwe toevoeging aan het assortiment buitenverlichting. Deze buitenlamp is ontworpen om efficiënt en energiezuinig te zijn. De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is een perfecte oplossing voor buitenverlichting voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief.

Deze wandlamp is voorzien van een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het licht automatisch wordt ingeschakeld wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit betekent dat u geen knop hoeft in te drukken om de lamp aan te zetten of uit te zetten, het gaat vanzelf. Dit bespaart niet alleen energie, maar verhoogt ook het gemak voor de gebruiker.

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor heeft ook een ingebouwd zonnepaneel dat de batterijen oplaadt met zonne-energie. Dit betekent dat u geen externe voeding of kabels nodig heeft om deze lamp te laten werken. Deze zelfvoorzienende functie is niet alleen energiezuinig, maar bespaart ook kosten en gedoe bij het installeren van de lamp.

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: rvs en antraciet. Het is ook waterdicht met een IP44-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen regen en water.

Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is gemakkelijk te installeren, je hebt geen elektrische kennis of speciaal gereedschap nodig. Hij kan overal worden geplaatst waar er voldoende zonlicht is, zoals in de tuin, langs de oprit of op het terras. Dit betekent dat u geen bezorgd hoeft te zijn over de locatie van uw stopcontact of bedrading bij het selecteren van de installatieplaats.

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is niet alleen een praktische oplossing voor buitenverlichting, maar ook een stijlvolle. De lamp heeft een strak en modern design dat past bij elk exterieur. Het biedt ook een gezellige sfeer en geeft de buitenomgeving een warm en uitnodigend gevoel.

Kenmerken van Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor:

1. Zonnepaneel: De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is uitgerust met een ingebouwd zonnepaneel dat zichzelf oplaadt met zonne-energie. Dit betekent dat er geen externe voeding of hinderlijke draden nodig zijn.

2. Bewegingssensor: De bewegingssensor van de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor zorgt ervoor dat het licht automatisch wordt ingeschakeld bij detectie van beweging en automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er geen beweging meer wordt gedetecteerd.

3. Waterdicht: De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is waterdicht met een IP44-classificatie, wat betekent dat hij kan worden gebruikt onder alle weersomstandigheden.

4. Eenvoudig te installeren: De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor kan gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder elektrische kennis of speciaal gereedschap.

5. Hoogwaardige kwaliteit: De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: rvs en antraciet.

FAQs

1. Hoe werkt de bewegingssensor van de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor?

De bewegingssensor van de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor reageert op beweging en schakelt daardoor het licht automatisch aan en uit. Wanneer de sensor beweging detecteert, wordt het licht ingeschakeld en blijft het branden zolang er nog beweging is. Als er gedurende een bepaalde periode geen beweging meer wordt gedetecteerd, schakelt het licht automatisch uit.

2. Hoe lang gaat de batterij van de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor mee?

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is uitgerust met een batterij die zichzelf oplaadt met zonne-energie. De looptijd van de batterij is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die de lamp ontvangt. Op een heldere dag, met voldoende zonlicht, zou de batterij ongeveer 8-10 uur moeten werken.

3. Wat is de IP-classificatie van de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor?

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor heeft een IP44-classificatie. Dit betekent dat hij beschermd is tegen indringend water en stof en veilig gebruikt kan worden in elke buitenruimte.

4. Heeft de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor garantie?

Ja, de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Als u vragen of problemen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice en wij zullen ons best doen om u te helpen.

5. Hoe installeert u de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor?

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is eenvoudig te installeren zonder dat u elektrische kennis of speciaal gereedschap nodig heeft. Het kan worden geïnstalleerd op elke plaats met voldoende zonlicht, zoals in de tuin, langs de oprit of op het terras. De installatie vereist alleen het monteren van de lamp op de gewenste plaats met de bijgeleverde schroeven en pluggen.

Conclusie

De Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte, energiezuinige en milieuvriendelijke buitenverlichting. De lamp is voorzien van een bewegingssensor die het licht automatisch aan en uit schakelt wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Het is ook uitgerust met een zonnepaneel dat de batterijen oplaadt met zonne-energie. Dit betekent dat u geen externe voeding of kabels nodig heeft om deze lamp te laten werken. Het heeft ook een strak en modern design dat past bij elk exterieur en biedt een gezellige sfeer. Kortom, de Flinq Solar LED Wandlamp Met Sensor is een must-have voor elke buitenruimte!

Trefwoorden gezocht door gebruikers: flinq solarlampen 97 led, flinq led tafellamp, flinq solar lamp geisha, flinq solar lamp geisha handleiding, flinq batten, solar buitenlamp, flinq solar 3-in-1 led flame lights, flinq solar fakkels

Bekijk de video over “flinq solar led wandlamp met sensor”

Buitenlamp solar vierkant met sensor led

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan flinq solar led wandlamp met sensor

Buitenlamp solar vierkant met sensor led
Buitenlamp solar vierkant met sensor led

flinq solarlampen 97 led

De wereld om ons heen verandert snel en we worden ons steeds meer bewust van onze impact op het milieu. Een van de manieren waarop we dit kunnen verminderen, is door gebruik te maken van duurzame producten die ons kunnen helpen energie te besparen. Een van de meest populaire en effectieve manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van zonne-energie. En dat is precies waar de Flinq Solarlampen 97 LED om de hoek komt kijken.

Wat zijn Flinq Solarlampen 97 LED?

Flinq Solarlampen 97 LED zijn prachtige buitenlampen die werken op zonne-energie. Ze bieden hoogwaardige verlichting en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een enkele lamp of een reeks van 4 tot 8 lampen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de grootte van uw buitenruimte. De Flinq Solarlampen 97 LED zijn weerbestendig en zijn bestand tegen zowel regen als sneeuw, waardoor ze perfect zijn voor gebruik het hele jaar door.

Deze lampen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn in staat om uw buitenruimte op te lichten met hun heldere, warme licht. Ze zijn ook voorzien van een bewegingsdetector die automatisch inschakelt als er beweging wordt gedetecteerd binnen een afstand van 5-8 meter. Dit betekent dat u geen schakelaars hoeft aan te raken en dat de verlichting automatisch wordt in- en uitgeschakeld, wat uw leven gemakkelijker maakt.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Flinq Solarlampen 97 LED?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van Flinq Solarlampen 97 LED. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Goed voor het milieu: Het belangrijkste voordeel van elk zonne-energieproduct is dat het de impact op het milieu vermindert. De Flinq Solarlampen 97 LED zijn geen uitzondering. Als u deze lampen gebruikt, kunt u genieten van uitstekende verlichting zonder dat u uw elektriciteitsrekening hoeft te verhogen, wat betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan de bescherming van onze planeet.

2. Gemakkelijk te installeren: Een ander groot voordeel van deze lampen is dat ze zeer eenvoudig te installeren zijn. Er is geen bedrading nodig, dus u hoeft geen elektricien in te huren om de lampen voor u te installeren. In feite zijn de Flinq Solarlampen 97 LED zelfs zo eenvoudig te installeren dat u ze in slechts enkele minuten zelf kunt installeren.

3. Langdurige prestaties: Flinq Solarlampen 97 LED zijn zeer duurzaam en gaan lang mee. De lampen zijn weerbestendig en zijn bestand tegen zware regen, sneeuw en andere weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik het hele jaar door. Bovendien gaan de LED-verlichtingsbronnen tot 50.000 branduren mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van de lampen op korte termijn.

4. Geen elektriciteitsrekening: Een ander belangrijk voordeel van de Flinq Solarlampen 97 LED is dat ze geen elektriciteitsrekening genereren. Als u deze lampen gebruikt, hoeft u geen geld uit te geven aan het betalen van uw elektriciteitsrekening, wat betekent dat u veel geld bespaart op de lange termijn.

5. Bewegingsgeactiveerde verlichting: De Flinq Solarlampen 97 LED geven alleen licht wanneer dat nodig is, omdat de bewegingsdetector alleen inschakelt wanneer er beweging binnen een bepaalde afstand wordt gedetecteerd. Dit betekent dat er geen licht verspild wordt, wat weer bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Hoe werken Flinq Solarlampen 97 LED?

Flinq Solarlampen 97 LED maken gebruik van zonne-energie om te werken en zijn voorzien van een zonnepaneel dat zonlicht opvangt en omzet in elektrische energie om de lampen van stroom te voorzien. Het zonnepaneel bevindt zich op de bovenkant van de lamp en is naar de zon gericht. Het paneel is voorzien van zonnecellen die het zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC) die wordt opgeslagen in de batterij die in de lamp is ingebouwd.

De batterij is de eigenlijke energiebron van de Flinq Solarlampen 97 LED en slaat de energie op die door het zonnepaneel wordt gegenereerd. De energie wordt opgeslagen totdat het donker wordt en de lampen inschakelen. Wanneer de bewegingsdetector wordt geactiveerd, gaat de lamp automatisch branden en wordt de opgeslagen energie omgezet in licht.

De LED-verlichtingsbronnen hebben een lange levensduur en verbruiken weinig energie, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in zonne-energieproducten zoals de Flinq Solarlampen 97 LED. Omdat de lampen op zonne-energie werken, hebben ze geen elektriciteit van uw huis nodig en zijn ze volledig autonoom.

Hoe lang duurt het voordat de Flinq Solarlampen 97 LED zijn opgeladen?

De laadtijd van de Flinq Solarlampen 97 LED is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die ze kunnen opvangen. Over het algemeen duurt het 6 tot 8 uur voordat de lampen volledig zijn opgeladen bij helder zonlicht. Het is echter belangrijk op te merken dat de laadtijd kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die de lampen opvangen.

Hoe lang gaan de Flinq Solarlampen 97 LED mee?

De levensduur van de Flinq Solarlampen 97 LED varieert afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoeveelheid zonlicht die de lampen opvangen en hoe vaak ze worden gebruikt. Over het algemeen gaan de LED-verlichtingsbronnen van deze lampen tot 50.000 branduren mee, wat betekent dat ze jarenlang meegaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging.

Hoe waterdicht zijn de Flinq Solarlampen 97 LED?

De Flinq Solarlampen 97 LED zijn weerbestendig en zijn bestand tegen zware regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij blootstelling aan de elementen.

Kan ik de Flinq Solarlampen 97 LED in de winter gebruiken?

Ja, u kunt de Flinq Solarlampen 97 LED het hele jaar door gebruiken, zelfs in de winter. Deze lampen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware regen, sneeuw en andere weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in alle seizoenen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een duurzaam, energiebesparend verlichtingsoplossing voor uw tuin of veranda, dan zijn de Flinq Solarlampen 97 LED een uitstekende keuze. Deze lampen bieden hoogwaardige verlichting, zijn gemakkelijk te installeren en gaan lang mee. Bovendien zijn ze goed voor het milieu en zorgen ze ervoor dat u geen elektriciteitsrekening hoeft te betalen.

Als u meer wilt weten over de Flinq Solarlampen 97 LED, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing voor uw buitenruimte.

flinq led tafellamp

Flinq LED Tafellamp: Verlichting Voor Elke Situatie

Een goede verlichting is belangrijk voor de sfeer en functionaliteit in huis. Een tafellamp mag dan ook niet ontbreken in het interieur. De Flinq LED Tafellamp is een verlichtingsbron die geschikt is voor elke situatie. Of je nu aan het werken bent, een boek wilt lezen of gewoon een rustgevend sfeertje wilt creëren, de Flinq LED Tafellamp kan het allemaal.

Functionaliteit en Design

De Flinq LED Tafellamp is een lamp die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens erg stijlvol. De lamp heeft een modern design en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Het is dan ook mogelijk om deze lamp aan te passen aan jouw persoonlijke interieurstijl. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, deze lamp past altijd binnen de stijl.

Een van de grootste voordelen van de Flinq LED Tafellamp is de flexibiliteit. De lamp is namelijk draaibaar en buigbaar, waardoor de lichtstraal precies gericht kan worden op de gewenste plek. Zo kun jij niet alleen jouw werkplek verlichten, maar ook bijvoorbeeld een boek lezen zonder dat er hinderlijke schaduwen ontstaan.

Duurzaamheid en Energiezuinigheid

Een ander voordeel van de Flinq LED Tafellamp is de duurzaamheid en energiezuinigheid van het product. De lamp maakt namelijk gebruik van LED-verlichting, wat ervoor zorgt dat de lamp een stuk minder energie verbruikt dan traditionele lampen. Bovendien gaan LED-lampen een stuk langer mee dan traditionele lampen, waardoor je voor een langere tijd kunt genieten van deze lamp. Dit zorgt niet alleen voor minder verspilling, maar ook voor minder kosten.

Technische Specificaties

De Flinq LED Tafellamp heeft een vermogen van 10 watt en kan hierdoor een hoge lichtintensiteit bieden. Daarnaast beschikt de lamp over een dimmer, waardoor de felheid van de lamp aangepast kan worden aan de gewenste situatie. Of je nu op zoek bent naar een heldere werkplek of juist een rustig sfeertje wilt creëren, met de Flinq LED tafellamp kan het.

De lamp wordt geleverd met een stekker van 1,5 meter, wat ervoor zorgt dat de lamp gemakkelijk te plaatsen is waar jij dat wilt. De LED-lampen hebben een kleurtemperatuur van 3000K, wat zorgt voor een warme en sfeervolle gloed. Bovendien is de Flinq LED Tafellamp zeer eenvoudig te monteren, door middel van de bijgeleverde handleiding.

FAQs

1. Is de Flinq LED Tafellamp geschikt voor mijn interieur?

Ja, de Flinq LED Tafellamp is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en wit. Hierdoor is het mogelijk om de lamp aan te passen aan jouw persoonlijke interieur. Bovendien heeft de lamp een modern design, waardoor het zowel in een klassiek als modern interieur past.

2. Kan de lamp gedimd worden?

Ja, de Flinq LED Tafellamp beschikt over een dimmer, waardoor de felheid van de lamp aangepast kan worden aan de gewenste situatie.

3. Hoeveel wattage heeft de lamp?

De Flinq LED Tafellamp heeft een vermogen van 10 watt.

4. Hoelang gaat de lamp mee?

Dankzij het gebruik van LED-verlichting gaat de Flinq LED Tafellamp een stuk langer mee dan traditionele lampen.

5. Kan ik de lichtstraal richten?

Ja, de Flinq LED Tafellamp is draaibaar en buigbaar, waardoor de lichtstraal precies gericht kan worden op de gewenste plek.

Conclusie

De Flinq LED Tafellamp is een goed product voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle lamp. Het moderne design zorgt ervoor dat de lamp in elk interieur past. Daarnaast is de lamp flexibel en duurzaam, waardoor je voor lange tijd kunt genieten van dit product. Met de dimmer kan de felheid van de lamp aangepast worden aan iedere situatie. De Flinq LED Tafellamp is dan ook een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede verlichting voor elke situatie.

Meer informatie over flinq solar led wandlamp met sensor vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel flinq solar led wandlamp met sensor. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 35 flinq solar led wandlamp met sensor

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *