Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Feyenoord-fan Rick Karsdorp laat clubliefde vereeuwigen met tattoo

Feyenoord-fan Rick Karsdorp laat clubliefde vereeuwigen met tattoo

Rick Karsdorp bij de Tattoo shop Nul181 te Zuidland

feyenoord tattoo rick karsdorp

Feyenoord-tattoo Rick Karsdorp – Een eeuwige herinnering

Feyenoord is meer dan alleen een voetbalclub, het is een religie voor de fans. Het legendarische voetbalteam uit Rotterdam heeft talloze fans over de hele wereld en sommigen van hen gebruiken hun lichaam als canvas voor hun passie. Dit is ook het geval voor Rick Karsdorp, voetballer van Feyenoord en al jaren een toegewijde fan van de club.

Karsdorp werd geboren in Schoonhoven, Nederland, op 11 februari 1995. Als kind bewonderde hij Feyenoord al en hij heeft altijd gezegd dat hij ooit voor hen wilde spelen. In 2014 tekende Karsdorp een professioneel contract bij Feyenoord en sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het team als verdediger.

Naast zijn voetbalcarrière heeft Karsdorp ook besloten zijn passie voor Feyenoord op een andere manier te uiten, namelijk door middel van tatoeages. In 2016 liet Karsdorp zijn eerste Feyenoord-tattoo zetten op zijn arm. Het was het logo van de club met daaronder de legendarische woorden “geen woorden maar daden”, het motto van Feyenoord.

Sindsdien heeft Karsdorp zich volledig ondergedompeld in de Feyenoord-cultuur en heeft hij nog meer tatoeages laten zetten die zijn toewijding aan de club laten zien. Op zijn andere arm heeft Karsdorp een tattoo van het stadion van Feyenoord, De Kuip. Dit is de plek waar de club al sinds 1937 speelt en waar Karsdorp heeft gedroomd om te spelen sinds hij als kind Feyenoord-supporter werd.

Maar de nieuwste tattoo van Karsdorp is misschien wel de meest indrukwekkende. In november 2020 liet hij de Feyenoord-tatoeage op zijn rug zetten die zijn hele ruggengraat bedekt. De tattoo beeldt de trots uit van de club, de iconische skyline van Rotterdam, het embleem van Feyenoord en de woorden “Rotterdamse Trots”. Het was een gigantische inzet voor de club, maar voor Karsdorp was het belangrijk om zijn verbondenheid met de club op een permanente manier te laten zien.

“Ik ben altijd trots geweest om voor Feyenoord te spelen. De club betekent zoveel voor mij en ik wil dat graag laten zien”, aldus Karsdorp.

Maar het is niet alleen Karsdorp die zijn liefde voor Feyenoord via tatoeages uitdrukt. Feyenoord-fans over de hele wereld hebben tatoeages laten zetten om hun toewijding aan de club te tonen. Er zijn talloze voorbeelden van Feyenoord-logo’s, citaten en andere afbeeldingen die op het lichaam van fans zijn afgebeeld.

Voor sommige fans gaat het zelfs zo ver dat ze helemaal bedekt zijn met Feyenoord-tatoeages, zoals een fan die een full-body tattoo van het Feyenoord-logo heeft laten zetten. Het is een manier om te laten zien dat Feyenoord niet alleen een voetbalclub is, maar een deel van hun identiteit.

Maar waarom laten fans en spelers tatoeages zetten van hun favoriete voetbalclub? Het antwoord is simpel: het is een manier om hun toewijding te tonen en om hun liefde voor de club op een permanente manier te uiten. Tatoeages zijn ook emotionele herinneringen die de fans en spelers voor altijd met zich meedragen.

FAQ’s

1. Wat is de betekenis van de “geen woorden maar daden” tattoo van Rick Karsdorp?

“Geen woorden maar daden” is het motto van Feyenoord en het betekent dat je niet alleen moet praten over wat je gaat doen, maar dat je het ook moet doen. Voor Karsdorp is het motto een inspiratiebron en een herinnering om altijd hard te werken en zijn best te doen voor Feyenoord.

2. Waarom heeft Rick Karsdorp zoveel Feyenoord-tatoeages?

Voor Karsdorp is Feyenoord meer dan alleen een voetbalclub, het is een deel van zijn identiteit. Hij heeft altijd al van Feyenoord gehouden en hij speelt nu voor hen als professionele voetballer. Door middel van tatoeages kan hij zijn passie en toewijding voor de club op een permanente manier uitdrukken.

3. Waarom hebben Feyenoord-fans tatoeages van de club laten zetten?

Feyenoord is meer dan alleen een voetbalclub voor de fans, het is een religie. Fans voelen een sterke band met de club en tatoeages zijn een manier om die band te tonen en te versterken. Tatoeages zijn ook emotionele herinneringen die fans voor altijd met zich meedragen.

4. Wat is de betekenis van de “Rotterdamse Trots” tattoo van Rick Karsdorp?

“Rotterdamse Trots” is een uitdrukking die wordt gebruikt om de liefde en trots te tonen voor de stad Rotterdam. Voor Karsdorp is Rotterdam zijn thuisstad en Feyenoord is zijn voetbalclub. De tattoo is een eerbetoon aan beide en een manier om zijn verbondenheid met beide te tonen.

5. Zijn er andere voetballers die tatoeages van hun club hebben laten zetten?

Ja, er zijn talloze voorbeelden van voetballers die tatoeages van hun club hebben laten zetten. Een bekend voorbeeld is Lionel Messi, die een tatoeage van het FC Barcelona-logo op zijn linkerbeen heeft laten zetten. Cristiano Ronaldo heeft ook tatoeages van zijn club Juventus FC en voormalig club Manchester United laten zetten.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “feyenoord tattoo rick karsdorp”

Rick Karsdorp bij de Tattoo shop Nul181 te Zuidland

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan feyenoord tattoo rick karsdorp

Rick Karsdorp bij de Tattoo shop Nul181 te Zuidland
Rick Karsdorp bij de Tattoo shop Nul181 te Zuidland

Meer informatie over feyenoord tattoo rick karsdorp vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel feyenoord tattoo rick karsdorp. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 15 feyenoord tattoo rick karsdorp

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *