Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Feyenoord Shirt 2014 15: Een terugblik op het iconische tenue

Feyenoord Shirt 2014 15: Een terugblik op het iconische tenue

All Goals Feyenoord 1 2 AS Roma 26 02 2015 Europa League

feyenoord shirt 2014 15

Het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 is een iconisch stuk in de geschiedenis van de club. Het shirt werd gedragen door spelers zoals Giovanni van Bronckhorst, Jordy Clasie en Graziano Pellè tijdens het seizoen waarin Feyenoord als tweede eindigde in de Eredivisie. Hier is een diepgaande blik op het shirt en zijn geschiedenis.

Ontwerp

Het ontwerp van het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 was een eerbetoon aan het kampioensshirt van Feyenoord uit 1961. Het shirt had een effen rode kleur met witte verticale strepen aan de voorkant en zwarte mouwen. Het Feyenoord-logo was geplaatst op de linkerkant van de borst. Op de achterkant van het shirt stond het woord ‘Feyenoord’ in witte letters, boven het rugnummer van de speler.

Een ander uniek aspect van het shirt was de kraag. De kraag was een witte V-hals, die een klassieke uitstraling gaf aan het shirt. Het shirt was gemaakt van hoogwaardig polyester, dat zowel zacht als duurzaam was.

Beroemde spelers

Het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 werd gedragen door enkele van de meest iconische spelers van de club. Giovanni van Bronckhorst was de coach van het team dat jaar, maar hij speelde ook nog enkele wedstrijden en droeg het shirt met trots. Andere spelers die het shirt droegen, zijn onder meer:

– Jordy Clasie: De middenvelder speelde 24 wedstrijden in het Feyenoord-shirt van dat seizoen en scoorde één doelpunt.

– Graziano Pellè: De Italiaanse aanvaller was een sensatie voor Feyenoord dat seizoen en scoorde 23 doelpunten. Hij droeg het Feyenoord-shirt tijdens elke wedstrijd.

– Terence Kongolo: De Nederlandse verdediger speelde dat seizoen 38 wedstrijden in het Feyenoord-shirt. Hij werd later verkocht aan AS Monaco.

Prijzen

Hoewel Feyenoord dat seizoen niet de Eredivisie won, presteerde het team nog steeds goed en won het enkele prijzen. Hier zijn enkele van de belangrijkste prestaties van Feyenoord in seizoen 2014-15:

– KNVB Beker: Feyenoord won de KNVB Beker dat seizoen na een 2-0 overwinning op FC Zwolle in de finale. Pellè scoorde beide doelpunten voor Feyenoord.

– Johan Cruijff Schaal: Feyenoord won ook de Johan Cruijff Schaal in dat seizoen na een 1-0 overwinning op PEC Zwolle. Pellè scoorde opnieuw het enige doelpunt van de wedstrijd.

FAQs

Wat is het verschil tussen het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 en andere shirts?

Het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 is een eerbetoon aan het kampioensshirt van Feyenoord uit 1961. Dit shirt heeft een effen rode kleur met witte verticale strepen aan de voorkant en zwarte mouwen. De kraag van het shirt is een witte V-hals, die een klassieke uitstraling geeft aan het shirt.

Welke spelers droegen het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15?

Het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 werd gedragen door spelers zoals Giovanni van Bronckhorst, Jordy Clasie en Graziano Pellè. Andere belangrijke spelers die het shirt droegen, zijn onder meer Terence Kongolo, Stefan de Vrij en Lex Immers.

Won Feyenoord enige prijzen tijdens seizoen 2014-15?

Hoewel Feyenoord dat seizoen niet de Eredivisie won, won het wel twee belangrijke prijzen. Feyenoord won de KNVB Beker na een 2-0 overwinning op FC Zwolle in de finale. Ze wonnen ook de Johan Cruijff Schaal na een 1-0 overwinning op PEC Zwolle.

Wat is de prijs van een vintage Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15?

De prijs van een vintage Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 varieert afhankelijk van de kwaliteit en authenticiteit van het shirt. Sommige winkels verkopen het shirt voor ongeveer € 60,-, terwijl andere winkels de prijs voor dit shirt hoger zetten vanwege de zeldzaamheid. Het kan ook van invloed zijn of het shirt gedragen is door een beroemde speler en of er handtekeningen of andere merktekens zijn aangebracht.

Wat maakt het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 zo populair onder fans?

Het Feyenoord-shirt van seizoen 2014-15 is populair onder fans vanwege het ontwerp en de nostalgie die eraan verbonden is. Het shirt is een eerbetoon aan het kampioensshirt van Feyenoord uit 1961, wat betekent dat het meteen herkend wordt door fans van de club. Het ontwerp van het shirt is relatief simpel, met een effen rode kleur en witte verticale strepen, wat het een tijdloze uitstraling geeft. Bovendien werd het shirt gedragen door enkele van de meest iconische spelers van de club, waardoor het shirt een speciaal plekje kreeg in de harten van de fans.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “feyenoord shirt 2014 15”

All Goals Feyenoord 1 2 AS Roma 26 02 2015 Europa League

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan feyenoord shirt 2014 15

All Goals Feyenoord 1 2 AS Roma 26 02 2015 Europa League
All Goals Feyenoord 1 2 AS Roma 26 02 2015 Europa League

Meer informatie over feyenoord shirt 2014 15 vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel feyenoord shirt 2014 15. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 feyenoord shirt 2014 15

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *