Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Met de Ferry van Duinkerken naar Dover: Een comfortabele overtocht

Met de Ferry van Duinkerken naar Dover: Een comfortabele overtocht

DFDS Ferry Dover Seaways - FULL VIDEO TOUR (Dover to Dunkirk) ???????? ????????

ferry van duinkerken naar dover

De ferry van Duinkerken naar Dover: een schitterend overtocht voor elke reisliefhebber

Reis je graag op een ontspannen manier van Frankrijk naar Engeland? Dan is de ferry van Duinkerken naar Dover een uitstekende keuze. De overtocht duurt slechts twee uur en je kan genieten van een prachtig zicht op de Noordzee. In deze blog vind je alle informatie die je nodig hebt over deze ferry en de mogelijkheden die het biedt.

Voordelen van de ferry van Duinkerken naar Dover

De ferry van Duinkerken naar Dover is niet alleen handig voor reizigers die vanuit Duinkerken en de regio Hauts-de-France naar Engeland willen, maar ook voor mensen die vanuit Nederland komen. De ferryterminal in Duinkerken is goed bereikbaar via de autosnelweg en heeft een beveiligde parkeerplaats. Bovendien is de prijs voor de overtocht vaak voordeliger dan die van andere ferry’s tussen Frankrijk en Engeland. Door de snelheid en comfort van huurauto’s kun je ook de regio’s rond Duinkerken verkennen.

De ferryrit duurt ongeveer twee uur. Je hebt voldoende tijd om te genieten van het mooie uitzicht vanop het dek van de ferry. Vergeet niet om je smartphone of camera bij de hand te houden, want je kan prachtige foto’s maken van de zee en de kustlijn. Er zijn ook verschillende faciliteiten aan boord, zoals restaurants, cafés, bars, winkels en toiletten. Kortom, er valt genoeg te beleven op de ferry van Duinkerken naar Dover.

Praktische informatie over de ferry van Duinkerken naar Dover

Hieronder vind je alle praktische informatie over de ferry van Duinkerken naar Dover.

– Vertrekhaven: Port de Dunkerque (Duiheen 1, 59279 Loon-Plage)
– Aankomsthaven: Port of Dover (Dover, Kent, CT17 9DQ, Verenigd Koninkrijk)
– Duur van de overtocht: ongeveer 2 uur
– Maatschappij: DFDS Seaways
– Reisdocumenten: identiteitskaart of paspoort (afhankelijk van de nationaliteit)
– Inchecken: minimaal 1 uur voor vertrek (voertuigen), minimaal 40 minuten voor vertrek (voetpassagiers)
– Faciliteiten aan boord: restaurants, cafés, bars, winkels, speelruimte voor kinderen
– Prijzen: afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid, maar vaak voordeliger dan andere ferry’s tussen Frankrijk en Engeland
– Reservering: aanbevolen, online of via de telefoon

Hoe breng je je auto of motor naar Engeland?

Als je met de auto of motor naar Engeland wil gaan, is de ferry van Duinkerken naar Dover een goede keuze. Zo kom je snel en comfortabel aan de overkant. Hieronder vind je alle informatie over het meenemen van je auto of motor op de ferry van Duinkerken naar Dover.

– Voertuigreservering: je moet je voertuig op voorhand reserveren om zeker te zijn van een plaats op de ferry. Dit kan online of via de telefoon.
– Prijzen: de prijs voor het meenemen van je auto of motor varieert, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Raadpleeg de website van DFDS Seaways voor meer informatie.
– Inchecken en boarden: je moet minimaal 1 uur voor vertrek inchecken. Daarna kan je naar het boarden van de ferry rijden. Je auto of motor wordt dan vastgezet op het dek. Je kan kiezen of je je voertuig wil verlaten tijdens de overtocht of niet.
– Faciliteiten aan boord: er zijn toiletten aan boord en je kan genieten van restaurants, cafés, bars en winkels. Er is ook WiFi beschikbaar, zodat je je reis kan plannen terwijl je aan boord bent.

Hoe reis je zonder voertuig?

Als je zonder voertuig naar Engeland wil reizen, kan je ook de ferry van Duinkerken naar Dover nemen. Hieronder vind je alle informatie over het reizen zonder voertuig op de ferry van Duinkerken naar Dover.

– Inchecken: je moet minimaal 40 minuten voor vertrek inchecken.
– Boarden: je gaat als voetpassagier aan boord van de ferry. Er zijn verschillende lounges, restaurants, cafés, bars, winkels en toiletten aan boord.
– Prijzen: de prijs voor een ticket als voetpassagier varieert, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Raadpleeg de website van DFDS Seaways voor meer informatie.
– Reisdocumenten: vergeet niet om je identiteitskaart of paspoort mee te nemen. Dit is verplicht om naar Engeland te kunnen reizen.

FAQs

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de ferry van Duinkerken naar Dover.

1. Is het veilig om met de ferry van Duinkerken naar Dover te reizen?

Ja, het is veilig om met de ferry van Duinkerken naar Dover te reizen. DFDS Seaways heeft de veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om de reis veilig te laten verlopen.

2. Moet ik mijn voertuig verlaten tijdens de overtocht?

Nee, je kan kiezen of je je voertuig wil verlaten tijdens de overtocht of niet. Als je je voertuig verlaat, moet je je bagage meenemen. Vergeet dan niet om waardevolle spullen in je handbagage te bewaren.

3. Zijn er ook ferries tussen andere havens in Frankrijk en Engeland?

Ja, er zijn verschillende ferries tussen Frankrijk en Engeland. Zo kan je bijvoorbeeld ook vanuit Calais, Caen, Dieppe, Le Havre, Roscoff en Saint-Malo naar Engeland reizen.

4. Hoe lang op voorhand moet ik mijn ticket reserveren?

Het wordt aangeraden om je ticket op voorhand te reserveren. De prijs voor tickets kan stijgen naarmate de vertrekdatum nadert. Het is dus beter om tijdig te reserveren om van voordelige prijzen te genieten.

5. Wat zijn de toegestane afmetingen van voertuigen?

De toegestane afmetingen van voertuigen variëren. Raadpleeg de website van DFDS Seaways voor meer informatie over de toegestane afmetingen van voertuigen en de prijzen voor het meenemen van grote voertuigen.

6. Wat gebeurt er als mijn ferry wordt geannuleerd?

Als je ferry wordt geannuleerd, neemt DFDS Seaways contact met je op om je op de hoogte te brengen. Je krijgt dan de keuze om je ticket te annuleren of om je reis uit te stellen naar een andere datum.

7. Kan ik mijn ticket wijzigen nadat het gereserveerd is?

Ja, je kan je ticket wijzigen nadat het gereserveerd is. Er kunnen wel kosten voor de wijziging worden aangerekend. Raadpleeg de website van DFDS Seaways voor meer informatie.

8. Heb ik een visum nodig om naar Engeland te reizen?

Dit hangt af van je nationaliteit en de duur van je verblijf. Voor bepaalde nationaliteiten is een visum nodig om naar Engeland te reizen. Raadpleeg de website van de Britse overheid voor de meest recente reisadviezen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: duinkerken of calais naar dover, duinkerken-dover vaartijd, ferry duinkerken dover adres, duinkerken-dover ferry, dfds duinkerken-dover, dfds dover duinkerken timetable, ferry naar dover, duinkerken ferry adres

Bekijk de video over “ferry van duinkerken naar dover”

DFDS Ferry Dover Seaways – FULL VIDEO TOUR (Dover to Dunkirk) ???????? ????????

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ferry van duinkerken naar dover

DFDS Ferry Dover Seaways - FULL VIDEO TOUR (Dover to Dunkirk) ???????? ????????
DFDS Ferry Dover Seaways – FULL VIDEO TOUR (Dover to Dunkirk) ???????? ????????

duinkerken of calais naar dover

Duinkerken of Calais naar Dover: alles wat u moet weten

Of u nu op vakantie gaat naar het Verenigd Koninkrijk of er woont en terugkeert naar huis, de veerboot van Duinkerken en Calais naar Dover blijft en van de meest populaire manieren om het Kanaal over te steken. Hieronder bespreken we wat u moet weten voordat u vertrekt.

De overtocht van Duinkerken naar Dover

Duinkerken is een stad aan de noordkust van Frankrijk, vlak bij de Belgische grens. Het is een populaire plaats van waaruit veerboten vertrekken naar Dover, een havenstad in Kent, Zuidoost-Engeland.

De haven van Duinkerken ligt direct aan de westkust van de stad en is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Voordat u aankomt, is het verstandig om uw vertrektijd voor de veerboot te controleren, aangezien deze kunnen variëren gedurende het jaar. U moet zeker eerder vertrekken om tijdig bij de veerbootterminal te zijn.

Doordat de reis van Duinkerken naar Dover korter is dan die van Calais naar Dover – slechts 2 uur in tegenstelling tot 2 uur en 20 minuten – zijn de veerboten over het algemeen ook kleiner en bieden ze minder faciliteiten aan boord. Er is echter nog steeds voldoende te doen tijdens de reis. Besteed tijd aan dek door het kijken naar de prachtige kustlijnen van beide landen die aan u voorbij trekken of geniet van een maaltijd en een drankje in een van de restaurants aan boord.

De overtocht van Calais naar Dover

Calais is een grotere stad, gelegen aan de noordoostkust van Frankrijk, ook in de buurt van de Belgische grens. Dit zou uw vertrekpunt kunnen zijn als u verder weg van Duinkerken woont. Vanuit Calais zijn de veerboten groter en bieden ze meer faciliteiten.

De haven van Calais is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, waarbij verkeer naar de terminal is aangegeven. De vertrektijden van de veerboot van Calais naar Dover verschilt ook gedurende het jaar, controleer deze voordat u vertrekt.

Vanwege de grotere afstand tussen Calais en Dover duurt de reis ongeveer 2 uur en 20 minuten, echter beide reizen zijn uiterst betrouwbaar en aangenaam.

Voorzieningen aan boord

Wat u precies op de boot kunt verwachten hangt af van de grootte van de veerboot en het tijdstip van de dag van uw reis. Over het algemeen beschikken alle veerboten over comfortabele stoelen, cafés en restaurants waar u kunt genieten van smakelijke maaltijden, en diverse winkels, waar u belastingvrije aankopen kunt doen.

Sommige veerboten hebben ook vergaderruimtes en VIP-lounges voor meer luxe reizen. U heeft de keuze om een hut te boeken als u van plan bent om onderweg wat te rusten.

Houd er rekening mee dat het inchecken gewoonlijk minimaal 45 minuten voor de geplande vertrektijd begint. Dit geeft u voldoende tijd om door de beveiliging te gaan en uw boardingpass te verkrijgen voordat u aan boord gaat.

Koop uw tickets

U kunt uw tickets voor de veerboot van tevoren boeken op de website van de veerbootmaatschappij. Hier vindt u ook de beschikbare prijzen en dienstregelingen. Het is aan te raden om uw tickets ruim van tevoren te boeken om de beste prijzen en beschikbaarheid tijdens uw reisperiode te garanderen.

Je kunt ook ter plaatse een ticket kopen, maar dit kan duurder uitpakken als de veerboot volgeboekt is of als u reist in het hoogseizoen.

FAQs

Hoe lang duurt de reis van Duinkerken of Calais naar Dover?

De reis van Duinkerken naar Dover duurt ongeveer 2 uur, terwijl de reis van Calais naar Dover ongeveer 2 uur en 20 minuten duurt.

Welke dokken worden gebruikt voor de veerboten van en naar Dover?

De veerboten die vanuit Frankrijk vertrekken, gebruiken de haven van Dover Western Docks.

Moet ik mijn paspoort meenemen?

Ja, u dient altijd uw paspoort bij u te hebben en te tonen bij het inchecken en het verlaten van de veerboot.

Zijn er plaatsen aan boord voor mijn auto?

Ja, u kunt uw auto meenemen op de veerboot. Vergeet niet om uw auto in te checken en om op voorhand te reserveren voor plaats op het voertuigdek.

Welke veerbootmaatschappijen verzorgen de overtocht?

Er zijn meerdere veerbootmaatschappijen die de overtocht van Frankrijk naar het Verenigd Koninkrijk verzorgen, waaronder DFDS Seaways, P&O Ferries, en MyFerryLink. Het is aan te raden om prijzen en beschikbaarheid online te checken om de beste deal te vinden voor je reis.

Kan ik mijn hond meenemen op de veerboot?

Er zijn doorgaans mogelijkheden om huisdieren mee te nemen op de veerboten. Houd er rekening mee dat er regels gelden voor het reizen met huisdieren en dat voorwaarden voor deze mogelijkheid afhankelijk kunnen zijn van de veerbootmaatschappij. Controleer vooraf alle regels en tarieven.

Is er wifi aan boord?

Er is aan boord van de meeste veerboten wifi. Wanneer u aan boord gaat, vraag dan naar de wifi-code en maak verbinding met het netwerk.

Tot slot

De veerboot van Duinkerken of Calais naar Dover is een populaire en betrouwbare manier om snel het Kanaal over te steken. De overtocht is goed georganiseerd en de aangeboden voorzieningen aan boord zijn voldoende voor een comfortabele reis.

We hopen dat u onze informatie van de verschillende aspecten die bij uw reis van pas kunnen komen nuttig vindt, en wensen u een goede reis toe.

duinkerken-dover vaartijd

Duinkerken-Dover Vaartijd

Reizen per veerboot tussen Duinkerken en Dover is een van de meest populaire manieren om van Frankrijk naar Engeland te gaan. Met de vele veerboten die tussen deze twee locaties opereren, reizen duizenden mensen per dag tussen de twee landen. In dit artikel zullen we de Duinkerken-Dover vaartijd bespreken, evenals de vele diensten die beschikbaar zijn voor passagiers die tussen deze twee locaties reizen.

Duinkerken-Dover Vaartijd

De vaartijd tussen Duinkerken en Dover kan tussen de 1 uur en 45 minuten en 2 uur en 15 minuten variëren. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende veerdiensten die tussen deze twee locaties opereren en hun dienstregelingen, omdat deze vaartijden sterk kunnen variëren.

P&O Ferries beheert de meeste veerdiensten tussen Duinkerken en Dover, en biedt dagelijks veerdiensten aan tussen deze twee locaties met een reistijd van gemiddeld 2 uur. Hun dienstregeling wijzigt echter regelmatig, en het is essentieel om hun website voor de meest recente dienstregeling en tarieven te controleren. P&O Ferries biedt ook verschillende ticketcategorieën aan, zoals standaard, flexi of premier, afhankelijk van uw behoeften, prioriteiten en budget.

Een andere veel voorkomende veerdienst tussen Duinkerken en Dover is DFDS Seaways, die een reistijd van ongeveer 2 uur biedt tussen deze twee locaties. Net als P&O Ferries biedt DFDS Seaways verschillende ticketcategorieën aan om aan de behoeften van reizigers te voldoen.

Andere veerdiensten tussen Duinkerken en Dover zijn Stena Line en Eurotunnel, die voornamelijk vrachtdiensten bieden maar ook passagiersservices hebben. Deze diensten hebben echter vaak een langere reistijd vergeleken met de veerdiensten van P&O Ferries of DFDS Seaways.

Het is belangrijk om te onthouden dat de vaartijd tussen Duinkerken en Dover kan worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals weersomstandigheden en verkeersdrukte. Het is daarom altijd raadzaam om extra tijd toe te voegen aan uw reisplanning om rekening te houden met eventuele vertragingen.

Diensten aan boord

De veerdiensten tussen Duinkerken en Dover bieden een breed scala aan services aan boord om passagiers te vermaken en te ontspannen tijdens hun reis. Sommige van deze services zijn afhankelijk van de veerdienst waarmee u reist en het type ticket dat u hebt geboekt.

Eten en drinken

Alle veerdiensten bieden catering services aan boord aan. Dit varieert van snel eten zoals sandwiches en snacks tot meer uitgebreide maaltijden in een restaurant setting. Sommige van de veerdiensten bieden ook bars en lounges waar u kunt genieten van een drankje terwijl u ontspant en geniet van het uitzicht.

Winkelen

De veerboten tussen Duinkerken en Dover hebben belastingvrije winkels aan boord waar u kunt winkelen voor een verscheidenheid aan artikelen, zoals parfum, cosmetica, dranken, snoep en souvenirs. Dit is een geweldige manier om uw tijd aan boord door te brengen en tegelijkertijd te genieten van een aantal belastingvrije aanbiedingen.

Entertainment

Veel van de veerdiensten bieden ook entertainment aan boord aan om passagiers te vermaken tijdens hun reis. Dit kan variëren van live muziek en cabaret acts tot bioscopen en spelletjesruimtes voor kinderen. Het is altijd een goed idee om de website van uw veerdienst te controleren voor meer informatie over de entertainment opties die beschikbaar zijn op uw specifieke reis.

Bagage

Alle veerdiensten bieden gratis bagage-opslagruimte. Afhankelijk van de veerdienst die u kiest, kan er een beperking zijn aan de hoeveelheid bagage die u mag meenemen. Het is daarom altijd het beste om de website van uw veerdienst te controleren voor meer informatie over hun bagagebeleid.

FAQs

Hoeveel kost een veerdienst tussen Duinkerken en Dover?

De kosten van een veerdienst tussen Duinkerken en Dover kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de tijd van het jaar, de veerdienst die u kiest en het type ticket dat u hebt geboekt. Prijzen beginnen gemiddeld bij € 39 per enkele reis.

Hoe vaak zijn er veerdiensten tussen Duinkerken en Dover?

Er zijn dagelijks verschillende veerdiensten tussen Duinkerken en Dover, afhankelijk van de veerdienst die u kiest. Het is altijd raadzaam om de website van uw veerdienst te controleren voor de meest recente dienstregeling.

Hoe lang duurt de reis tussen Duinkerken en Dover?

De reistijd tussen Duinkerken en Dover kan tussen de 1 uur en 45 minuten en 2 uur en 15 minuten variëren, afhankelijk van de veerdienst die u kiest en de omstandigheden op zee.

Wat is het verschil tussen een standaard ticket en een flexi of premier ticket?

Een standaard ticket is meestal de goedkoopste optie voor veerdiensten tussen Duinkerken en Dover. Flexi- of premier-tickets bieden echter extra flexibiliteit met betrekking tot annuleringen en wijzigingen, evenals extra voordelen zoals toegang tot lounges aan boord.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden?

Alle veerdiensten bieden faciliteiten voor mindervaliden, waaronder speciale parkeerplaatsen en rolstoelvriendelijke toegang tot de veerboot. Aan boord zijn er ook speciale faciliteiten voor rolstoelgebruikers, zoals aangepaste toiletten en rolstoelhellingen. Het is altijd aan te raden om uw veerdienst van tevoren te vragen naar hun faciliteiten voor mindervaliden.

Conclusie

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg in Dover, of op weg bent naar het VK voor zaken of plezier, de veerdiensten tussen Duinkerken en Dover zijn een geweldige manier om snel en gemakkelijk tussen de twee landen te reizen. Met verschillende veerdiensten die beschikbaar zijn, is er voor elk budget en elke behoefte een optie beschikbaar. Het is altijd belangrijk om de dienstregelingen van uw veerdienst te controleren en extra tijd toe te voegen aan uw reisplanning om eventuele vertragingen te compenseren. Met de vele services en faciliteiten aan boord is de reis met de veerboot tussen Duinkerken en Dover comfortabel en spannend voor alle passagiers.

Meer informatie over ferry van duinkerken naar dover vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ferry van duinkerken naar dover. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 42 ferry van duinkerken naar dover

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *