Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Femke van den Heuvel: Een toegewijde advocaat in Nederland

Femke van den Heuvel: Een toegewijde advocaat in Nederland

‘Deze jongens hebben ongelimiteerd geld’

femke van den heuvel advocaat

Femke van den Heuvel is een advocaat met een diversiteit aan expertisegebieden. Ze heeft gewerkt in zowel de overheidssector als de private sector en heeft expertise op het gebied van arbeidsrecht, civiel recht, bestuursrecht en familierecht. In dit artikel zullen we een gedetailleerd overzicht geven van de expertise van Femke, evenals een overzicht van haar carrière en prestaties tot nu toe.

Carrière

Femke van den Heuvel studeerde af in 2009 aan de Universiteit van Utrecht met een bachelor in het Nederlands recht. Vervolgens voltooide ze haar master in Europees recht aan de Universiteit van Leiden in 2010. Na haar afstuderen werkte ze eerst als griffier bij de Rechtbank Amsterdam en later bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

In 2013 trad Femke in dienst bij WVO Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor met verschillende vestigingen in Nederland. Tijdens haar tijd bij WVO Advocaten behaalde ze haar specialisatieopleiding op het gebied van arbeidsrecht. In 2018 werd ze toegelaten tot de Nederlandse orde van advocaten, en in dezelfde periode werkte ze ook als jurist bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

In januari 2020 verhuisde Femke naar Ventura Advocaten, waar ze vandaag werkzaam is als advocaat. Ventura Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Amsterdam dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, familierecht en bestuursrecht. Haar persoonlijke expertisegebieden binnen het kantoor zijn onder andere ontslagrecht, arbeidscontractenrecht, bestuursrechtelijke zaken en bijstand aan ambtenarenzaken.

Expertise

Femke van den Heuvel heeft een brede expertise en kan vanaf het begin tot het einde van een juridische zaak bijstand verlenen. Hieronder worden enkele van haar belangrijkste expertisegebieden besproken.

Arbeidsrecht

Femke is zeer bekwaam in het arbeidsrecht en kan bijstand verlenen aan werknemers en werkgevers in verschillende aspecten van het ontslagrecht of in geval van conflicten rondom de arbeidsrelatie van werknemers. Door haar ervaring als arbeidsrecht expert heeft ze alles in huis om bijstand te geven over arbeidscontractenrecht, maar ook over zaken waarbij ontslag op staande voet aan de orde is, reorganisaties, overgang van onderneming, ziekte en/of arbeidsongeschiktheid, en medezeggenschap.

Familierecht

Femke kan bijstand verlenen bij de afwikkeling van echtscheidingen, alimentatiegeschillen, omgangsregelingen en andere juridische zaken die gerelateerd zijn aan familierecht. Als advocaat is het haar doel om de situatie van haar cliënten te verbeteren en hen te helpen hun problemen op te lossen, inclusief het creëren van passende overeenkomsten om de juridische zaken af te handelen.

Bestuursrecht

Dankzij ervaring binnen de overheid heeft Femke veel ervaring opgedaan in het bestuursrecht en dat vakgebied kent weinig geheimen voor haar. Als advocaat kan ze bijstand verlenen bij zaken rondom de Wet Openbaarheid van Bestuur, overheidsaansprakelijkheid en geschillen over besluiten die zijn genomen door de overheid.

Civiel recht

Als civielrecht expert is Femke bedreven in het opstellen en beoordelen van verschillende soorten contracten, met name arbeidscontracten. Ze kan bijstand verlenen bij contractuele geschillen, waaronder onrechtmatige daad, nakoming van contractuele verplichtingen, beslaglegging, en/of onderhandelingen over schikkingen.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen een advocaat en een jurist?
Een advocaat is iemand die een rechtendiploma heeft en die bevoegd is om als zodanig op te treden en cliënten te vertegenwoordigen in juridische procedures en geschillen. Een jurist daarentegen is iemand die is opgeleid in de wet en de werking van de rechtssystemen, maar die niet bevoegd is om op te treden als advocaat.

2. Wat is arbeidsrecht?
Arbeidsrecht is een speciaal rechtsgebied dat zich bezighoudt met de rechten en verplichtingen van werknemers en werkgevers in relatie tot arbeidscontracten. Het heeft een breed scala aan onderwerpen, waaronder arbeidsvoorwaarden, ontslagrecht, reorganisaties, loonbetalingen en medezeggenschap.

3. Wat is familierecht?
Familierecht is een rechtsgebied dat zich bezighoudt met alle juridische aspecten van het gezinsleven. Het heeft betrekking op zaken zoals huwelijk, echtscheiding, alimentatie, kinderopvang, adoptie, erfrecht en voogdij.

4. Wat is het bestuursrecht?
Bestuursrecht is het rechtsgebied dat zich bezighoudt met het handelen van de overheid en de relatie tussen burgers en de overheid. Dit rechtsgebied omvat onderwerpen zoals bezwaar- en beroepsprocedures tegen overheidsbesluiten, geschillen over subsidies, ambtenarenrecht, milieuwetgeving en openbaarheid van bestuur.

5. Waarom heb ik een advocaat nodig?
Een advocaat is nodig om je te helpen bij het correct interpreteren van wetten en regels, om je te helpen de beste juridische opties te kiezen in je zaak, om je te ondersteunen in juridische geschillen en procedures, en om binnen de grenzen van de wet te handelen en ervoor te zorgen dat je de benodigde vergoedingen ontvangt bij geschillen.

Conclusie

Femke van den Heuvel is een hooggekwalificeerde advocaat met expertise in verschillende rechtsgebieden. Vanuit haar werk- en levenservaring kan ze cliënten op de juiste manier bijstaan in verschillende juridische kwesties. Of het nu gaat om het oplossen van conflicten op het gebied van arbeidsrecht, familierecht of bestuursrecht, Femke is een rots in de branding en biedt cliënten de beste ondersteuning in de juridische wereld.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “femke van den heuvel advocaat”

‘Deze jongens hebben ongelimiteerd geld’

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan femke van den heuvel advocaat

‘Deze jongens hebben ongelimiteerd geld’
‘Deze jongens hebben ongelimiteerd geld’

Meer informatie over femke van den heuvel advocaat vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel femke van den heuvel advocaat. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 89 femke van den heuvel advocaat

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *