Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fazantenstraat 94 Den Helder: Een Kijkje in een Woonwijk van de Stad

Fazantenstraat 94 Den Helder: Een Kijkje in een Woonwijk van de Stad

Stoomtram Den Helder - Huisduinen (1896 - 1917)

fazantenstraat 94 den helder

Fazantenstraat 94 Den Helder – Een mooie woning in een sfeervolle buurt

Als je op zoek bent naar een mooie woning in een sfeervolle buurt, dan is Fazantenstraat 94 in Den Helder een goede optie. Deze woning is gelegen in een rustige straat, met veel groen en diverse voorzieningen in de buurt. Het huis zelf heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien.

De buurt van Fazantenstraat 94 Den Helder

De woning is gelegen in een rustige en groene buurt in Den Helder. De straat zelf is autoluw en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Direct naast de woning is er een parkje, waar je lekker kunt wandelen of in de zomer kunt picknicken.

Op loopafstand van de woning zijn er diverse voorzieningen te vinden. Zo is er een supermarkt, een drogisterij en een bakkerij om de hoek. Ook zijn er diverse scholen in de buurt en is er een kinderboerderij op loopafstand. Als je een dagje wilt gaan winkelen, dan is het centrum van Den Helder goed te bereiken met de fiets of auto.

De woning zelf

Fazantenstraat 94 is een mooie en moderne woning. Direct bij binnenkomst valt de ruime hal op, die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken, het toilet en de trap naar boven. De woonkamer is ruim opgezet en heeft grote ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. De lichte kleuren van de muren en meubels zorgen voor een rustige en sfeervolle uitstraling.

De keuken is voorzien van diverse moderne apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Er is genoeg opbergruimte en er is een eettafel aanwezig waar je gezellig kunt ontbijten of dineren.

Op de eerste verdieping van de woning zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim en hebben grote ramen waardoor er veel licht binnenkomt. De badkamer is modern en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Als kers op de taart heeft de woning een zolderverdieping die bereikbaar is met een vaste trap. Hier kun je een extra slaapkamer of werkkamer maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om deze ruimte naar eigen wens in te richten.

Het huis is goed onderhouden en is voorzien van dubbelglas en isolatie. Hierdoor is het huis energiezuinig en bespaar je op de energiekosten.

Veelgestelde vragen

1. Is de woning nog beschikbaar?
Op onze website kun je de actuele status van de woning bekijken. Je kunt ook contact opnemen met de makelaar voor meer informatie.

2. Hoe is de buurt van Fazantenstraat 94?
De buurt is rustig en groen. Er zijn diverse voorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, bakkerij en scholen. Ook is er een parkje naast de woning.

3. Hoeveel slaapkamers heeft de woning?
De woning heeft drie slaapkamers en een zolderverdieping die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of werkkamer.

4. Wat is de vraagprijs van de woning?
Op onze website kun je de actuele vraagprijs van de woning bekijken. Je kunt ook contact opnemen met de makelaar voor meer informatie over de prijs en eventuele biedingen.

5. Hoe is het gesteld met de isolatie van het huis?
Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Hierdoor is het energiezuinig en bespaar je op de energiekosten.

6. Moet ik rekening houden met extra kosten bij de aankoop van de woning?
Bij de aankoop van een woning zijn er altijd extra kosten waar je rekening mee moet houden, zoals notariskosten, taxatiekosten en eventueel kosten voor de makelaar. De makelaar kan je hier meer informatie over geven.

7. Kan ik de woning eerst bezichtigen voordat ik besluit om te kopen?
Ja, het is mogelijk om een bezichtiging te plannen voordat je besluit om de woning te kopen. Neem contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen.

8. Is de woning geschikt voor een gezin?
Ja, de woning is zeer geschikt voor een gezin. Er zijn drie slaapkamers en een extra zolderverdieping die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of werkkamer.

9. Zijn er genoeg parkeerplekken in de buurt van de woning?
Ja, er zijn genoeg parkeerplekken in de buurt van de woning.

10. Zijn er mogelijkheden om het huis naar eigen smaak in te richten?
Ja, er zijn genoeg mogelijkheden om het huis naar eigen smaak in te richten. De zolderverdieping is bijvoorbeeld nog naar eigen wens in te delen en in te richten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een mooie en moderne woning in een rustige en groene buurt, dan is Fazantenstraat 94 in Den Helder zeker het overwegen waard. De woning is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Ook zijn er diverse voorzieningen in de buurt en is het centrum van Den Helder goed te bereiken. Neem contact op met de makelaar om een bezichtiging in te plannen en ontdek zelf alle mogelijkheden van deze mooie woning.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: funda den helder verkocht, funda den helder huisduinen, funda den helder doggersvaart, funda woonboot den helder, funda den helder – appartementen, funda den helder centrum, funda den helder warnars, funda den helder huur

Bekijk de video over “fazantenstraat 94 den helder”

Stoomtram Den Helder – Huisduinen (1896 – 1917)

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan fazantenstraat 94 den helder

Stoomtram Den Helder - Huisduinen (1896 - 1917)
Stoomtram Den Helder – Huisduinen (1896 – 1917)

funda den helder verkocht

Funda Den Helder Verkocht: een nieuwe mijlpaal bereikt

Funda Den Helder, het online platform voor het kopen en verkopen van huizen in Den Helder en omstreken, heeft onlangs de mijlpaal bereikt van 10.000 verkochte woningen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor deze succesvolle website, die sinds de oprichting in 2001 een favoriet is geworden bij huizenkopers en -verkopers in Nederland.

De oprichters van Funda Den Helder, Jeroen Wilhelm en Marc Dijkstra, hebben hard gewerkt om dit platform te ontwikkelen tot wat het vandaag is: een essentieel hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een woning in Den Helder en omstreken. Funda Den Helder biedt gebruikers de mogelijkheid om duizenden huizen te bekijken, waaronder koopwoningen, huurwoningen en nieuwbouwprojecten.

Het succes van Funda Den Helder is het resultaat van verschillende factoren. Allereerst is er het gebruiksgemak van de website. Funda Den Helder is gemakkelijk te gebruiken en te navigeren, en biedt gebruikers intuïtieve functies waarmee ze snel en eenvoudig hun ideale woning kunnen vinden. Bovendien is de website volledig gratis voor huizenzoekers, wat betekent dat iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf een woning te bieden, ongeacht hun financiële situatie.

Ten tweede heeft Funda Den Helder een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel kopers als verkopers. Huizenverkopers hebben toegang tot een breed publiek van potentieel geïnteresseerde kopers, terwijl huizenkopers toegang hebben tot een breed scala aan keuzes. Dit heeft geresulteerd in een hoog slagingspercentage voor transacties die via Funda Den Helder worden uitgevoerd.

Tot slot staat Funda Den Helder bekend om zijn uitstekende klantenservice. Het team van Funda Den Helder biedt ondersteuning aan kopers en verkopers op elk moment van de dag en staat altijd klaar om te helpen bij eventuele problemen. Dit heeft geresulteerd in een uitstekende reputatie voor de website bij huizenkopers en -verkopers in Den Helder en de bredere regio.

Funda Den Helder: vragen en antwoorden

Nu Funda Den Helder de mijlpaal van 10.000 verkochte woningen heeft bereikt, hebben veel mensen verschillende vragen over het platform. Hieronder vindt u enkele van de meest gestelde vragen over Funda Den Helder.

1. Wat is Funda Den Helder?

Funda Den Helder is een online platform voor het kopen en verkopen van huizen in Den Helder en omstreken. De website biedt gebruikers de mogelijkheid om duizenden huizen te bekijken, waaronder koopwoningen, huurwoningen en nieuwbouwprojecten.

2. Hoe werkt Funda Den Helder?

Funda Den Helder biedt gebruikers een reeks zoekfilters waarmee ze hun zoekopdrachten kunnen verfijnen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld zoeken op basis van locatie, type woning, prijs en meer. Daarnaast kunnen gebruikers hun zoekopdrachten opslaan en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe woningen beschikbaar komen die aan hun criteria voldoen.

3. Is Funda Den Helder gratis?

Funda Den Helder is volledig gratis voor huizenzoekers.

4. Wie kan Funda Den Helder gebruiken?

Funda Den Helder kan door iedereen worden gebruikt die op zoek is naar een woning in Den Helder en omstreken. Huizenverkopers kunnen de functies van de website ook gebruiken om hun woningen te promoten en te verkopen.

5. Is Funda Den Helder veilig?

Funda Den Helder is een veilig platform dat voldoet aan alle richtlijnen voor gegevensbescherming. De website maakt gebruik van encryptie om ervoor te zorgen dat gebruikersgegevens veilig worden bewaard en beschermd.

6. Kan ik via Funda Den Helder mijn woning verkopen?

Ja, u kunt uw woning via Funda Den Helder verkopen. De website biedt verschillende functies waarmee u uw woning kunt promoten, waaronder de mogelijkheid om foto’s toe te voegen en een beschrijving van uw woning te geven.

7. Welke soorten woningen kan ik vinden op Funda Den Helder?

Funda Den Helder biedt gebruikers de mogelijkheid om duizenden huizen te bekijken, waaronder koopwoningen, huurwoningen en nieuwbouwprojecten.

8. Hoe vaak wordt Funda Den Helder bijgewerkt met nieuwe woningen?

Funda Den Helder wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe woningen. Gebruikers kunnen hun zoekopdrachten opslaan en meldingen ontvangen wanneer er nieuwe woningen beschikbaar komen die aan hun criteria voldoen.

9. Welke soorten zoekfilters kan ik gebruiken op Funda Den Helder?

Funda Den Helder biedt gebruikers een reeks zoekfilters waarmee ze hun zoekopdrachten kunnen verfijnen. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld zoeken op basis van locatie, type woning, prijs en meer.

10. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Funda Den Helder?

Funda Den Helder biedt gebruikers een breed scala aan voordelen, waaronder:

– Toegang tot duizenden woningen in Den Helder en omstreken
– Gebruiksgemak en intuïtieve functies
– Volledig gratis voor huizenzoekers
– Uitstekende reputatie bij kopers en verkopers
– Uitstekende klantenservice van het team van Funda Den Helder

Conclusie

Funda Den Helder is een essentieel hulpmiddel geworden voor iedereen die op zoek is naar een woning in Den Helder en omstreken. Met duizenden woningen beschikbaar en een reeks zoekfilters om uit te kiezen, is het gemakkelijk om uw ideale woning te vinden via deze website. Bovendien is Funda Den Helder volledig gratis voor huizenzoekers en biedt het een uitstekende klantenservice, waardoor het een van de meest betrouwbare en populaire huizenwebsites in Nederland is. Als u op zoek bent naar een woning in Den Helder, is Funda Den Helder het perfecte platform om te gebruiken.

funda den helder huisduinen

Funda Den Helder Huisduinen: Een idyllisch dorpje aan de kust

Huisduinen, ook wel bekend als het dorpje aan zee, is gelegen aan het einde van de N9 en het begin van de N99. Het dorpje valt onder de gemeente Den Helder. Door de gunstige ligging aan de kust en de mooie natuur is Huisduinen een populaire plek om te wonen.

De geschiedenis van Huisduinen gaat terug tot de 9e eeuw. Het was toen een belangrijk fort voor de Vikingen. Later werd het fort gebruikt als verdediging tegen de Spanjaarden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden veel huizen in Huisduinen verwoest. Na de oorlog zijn er veel nieuwe huizen gebouwd en is het dorpje uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is.

Funda Den Helder Huisduinen is een populaire zoekterm in Nederland. Mensen zijn op zoek naar woningen in Huisduinen. Het is dan ook een prachtige plek om te wonen. Het dorpje is rustig en idyllisch, en de ligging aan de kust maakt het extra speciaal.

De huizen in Huisduinen variëren van klein tot groot. Er zijn appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande huizen te vinden. Prijzen van huizen variëren tussen de €150.000 en €900.000. Er zijn veel huizen te vinden in het hogere segment, met uitzicht op de duinen en de zee.

Ondanks dat Huisduinen een klein dorpje is, zijn er veel voorzieningen. Zo zijn er onder andere een basisschool, supermarkt, slager, bakker en een aantal restaurants en café’s te vinden. Ook is er een jachthaven waar boten kunnen worden gehuurd en kan er worden gevist.

De natuur in Huisduinen is prachtig. Het dorpje ligt aan de voet van de duinen en het strand is op loopafstand te vinden. Het strand is breed en lang en er zijn veel strandtenten te vinden waar mensen heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje. In de duinen kunnen mensen heerlijk wandelen en fietsen. Het gebied rondom Huisduinen is ook populair bij vogelspotters. Er zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden in de duinen.

Er zijn veel activiteiten te doen in Huisduinen. Zo worden er regelmatig evenementen georganiseerd en er zijn veel sportverenigingen te vinden. Het dorpje is ook een goede uitvalsbasis voor mensen die graag willen zeilen. Vanuit de jachthaven kunnen mensen zeilen op het Marsdiep, de Waddenzee en het IJsselmeer.

Huisduinen is een populaire plek om te wonen. Het is dan ook niet verrassend dat er veel vraag is naar huizen. Mensen die willen verhuizen naar Huisduinen doen er goed aan om regelmatig funda Den Helder Huisduinen in de gaten te houden.

FAQs

1. Wat maakt Huisduinen zo’n populaire plek om te wonen?

Huisduinen is een populaire plek om te wonen vanwege de rustige en idyllische ligging aan de kust. Het dorpje is omgeven door prachtige natuur en er zijn veel activiteiten te doen.

2. Welke huizen zijn er te vinden in Huisduinen?

In Huisduinen zijn er appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande huizen te vinden. De huizen variëren in prijs tussen de €150.000 en €900.000.

3. Zijn er voorzieningen te vinden in Huisduinen?

Ja, ondanks dat Huisduinen een klein dorpje is zijn er veel voorzieningen te vinden. Zo zijn er onder andere een basisschool, supermarkt, slager, bakker en een aantal restaurants en café’s te vinden. Ook is er een jachthaven waar boten kunnen worden gehuurd en kan er worden gevist.

4. Is er veel vraag naar huizen in Huisduinen?

Ja, er is veel vraag naar huizen in Huisduinen. Dit komt door de gunstige ligging aan de kust en de mooie natuur.

5. Wat zijn de mogelijkheden om te zeilen vanuit Huisduinen?

Vanuit de jachthaven in Huisduinen kunnen mensen zeilen op het Marsdiep, de Waddenzee en het IJsselmeer.

Conclusie

Huisduinen is een prachtig dorpje aan de kust van Nederland. Het is een populaire plek om te wonen vanwege de rustige en idyllische ligging en de prachtige natuur. Er zijn veel huizen te vinden in Huisduinen, variërend van kleine appartementen tot grote vrijstaande huizen met uitzicht op de duinen en de zee. Ondanks dat Huisduinen een klein dorpje is zijn er veel voorzieningen te vinden en zijn er veel activiteiten te doen. Het is dan ook niet vreemd dat mensen die willen verhuizen naar Huisduinen regelmatig funda Den Helder Huisduinen in de gaten houden.

Meer informatie over fazantenstraat 94 den helder vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel fazantenstraat 94 den helder. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 40 fazantenstraat 94 den helder

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *