Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Fabienne De Rouw: A Rising Star in the Dutch Kickboxing Scene

Fabienne De Rouw: A Rising Star in the Dutch Kickboxing Scene

MMA - Capoeira vs. Kickboxer

fabienne de rouw kickboxer

Fabienne de Rouw is een Nederlandse professionele kickbokser uit het dorpje Heesch. Ze begon op 18-jarige leeftijd met kickboksen en heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd. Ze staat bekend om haar technische vaardigheden en haar vermogen om haar tegenstanders snel uit te schakelen.

De Rouw heeft deelgenomen aan verschillende wedstrijden en toernooien in heel Europa, waaronder het Enfusion World Championship, waar ze de kampioensriem wist te veroveren. Haar professionele record is indrukwekkend, met 23 overwinningen, waarvan 17 door knock-out.

In dit artikel zullen we de carrière van Fabienne de Rouw onderzoeken en meer leren over haar achtergrond, prestaties en toekomstplannen.

Achtergrond en training

Fabienne de Rouw werd geboren op 11 januari 1997 in Heesch, een klein dorp in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Ze begon op jonge leeftijd met sporten en speelde voetbal en tennis voordat ze op 18-jarige leeftijd besloot om haar passie voor vechtsporten te volgen en begon met kickboksen.

De Rouw trainde aanvankelijk bij Team Agua in Heesch, waar ze haar basisvaardigheden in de sport ontwikkelde. Als snel werd ze opgemerkt door trainers vanuit verschillende kickboks-gyms en ze besloot om zich aan te sluiten bij het beroemde team van Mike’s Gym in Amsterdam, een sportschool die bekend staat om zijn succes in het produceren van kampioenen.

Mike’s Gym heeft veel van de meest getalenteerde kickboksers in Nederland getraind, en het was de perfecte plek voor de Rouw om haar vaardigheden te verbeteren. Bij Mike’s Gym trainde ze onder leiding van gerenommeerde trainers als Mike Passenier en de bekende kickbokser Badr Hari.

In 2016 maakte de Rouw haar professionele debuut in de ring en won haar eerste gevecht met een technische knock-out. Sindsdien heeft ze regelmatig deelgenomen aan wedstrijden en toernooien in heel Europa, waarbij ze haar technische vaardigheden en knockoutkracht keer op keer bewees en zich snel ontwikkelde tot een van de meest getalenteerde kickboksers in Nederland.

Prestaties

De Rouw’s professionele record is indrukwekkend, met 23 overwinningen, waarvan 17 door knock-out. Ze heeft in totaal 29 wedstrijden gevochten, waardoor ze een winstpercentage heeft van 79%. Haar knock-outkracht is verbluffend, en ze staat bekend om haar vermogen om haar tegenstanders snel uit te schakelen.

Een van de hoogtepunten van de carrière van de Rouw was haar deelname aan het Enfusion World Championship in 2019. Het Enfusion World Championship is een van de meest prestigieuze kickboks-toernooien ter wereld, waarbij de beste kickboksers ter wereld strijden om de titel.

De Rouw won de finale tegen de Italiaanse Veronica Vernocchi en pakte daarmee de kampioensriem. Het was een enorme prestatie voor de Rouw, die daarmee bewees dat ze een van de beste kickboksers ter wereld was.

Na haar overwinning bij het Enfusion World Championship heeft de Rouw nog een aantal andere belangrijke gevechten gevochten, waaronder een wedstrijd tegen de Marokkaanse kickbokser Soumaya Sammoudi. De Rouw wist deze wedstrijd te winnen na drie intense rondes.

Toekomstplannen

Hoewel de Rouw al veel heeft bereikt in haar carrière, is ze vastbesloten om nog meer te bereiken en haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Haar belangrijkste doel is om nog meer kampioenschappen te winnen en haar naam te vestigen als een van de beste kickboksers ter wereld.

Op dit moment traint de Rouw hard voor haar volgende gevecht, dat zal plaatsvinden op 4 september 2021 in Amsterdam. Ze zal daar vechten tegen de Bulgaarse kickbokser Daniela Marinova.

FAQs

Wie is Fabienne de Rouw?

Fabienne de Rouw is een Nederlandse professionele kickbokser uit Heesch, die bekend staat om haar technische vaardigheden en haar vermogen om haar tegenstanders snel uit te schakelen.

Hoe oud is Fabienne de Rouw?

Fabienne de Rouw werd geboren op 11 januari 1997 en is momenteel 24 jaar oud.

Waar traint Fabienne de Rouw?

Fabienne de Rouw traint bij Mike’s Gym in Amsterdam, een sportschool die bekend staat om zijn succes in het produceren van kampioenen.

Wat is het professionele record van Fabienne de Rouw?

Het professionele record van Fabienne de Rouw is indrukwekkend, met 23 overwinningen, waarvan 17 door knock-out.

Heeft Fabienne de Rouw kampioenschappen gewonnen?

Ja, Fabienne de Rouw heeft meerdere kampioenschappen gewonnen, waaronder het Enfusion World Championship. Ze blijft hard trainen om nog meer kampioenschappen te winnen.

Wanneer is het volgende gevecht van Fabienne de Rouw?

Het volgende gevecht van Fabienne de Rouw zal plaatsvinden op 4 september 2021 in Amsterdam, waar ze zal vechten tegen de Bulgaarse kickbokser Daniela Marinova.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “fabienne de rouw kickboxer”

MMA – Capoeira vs. Kickboxer

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan fabienne de rouw kickboxer

MMA - Capoeira vs. Kickboxer
MMA – Capoeira vs. Kickboxer

Meer informatie over fabienne de rouw kickboxer vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel fabienne de rouw kickboxer. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 97 fabienne de rouw kickboxer

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *