Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Estelle Cruijff en Jaimie Vaes: Van Vriendinnen tot Society Iconen

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes: Van Vriendinnen tot Society Iconen

Wat maakt de ballen van Estelle zo speciaal? | discovery+

estelle cruijff jaimie vaes

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes: het verhaal van twee sterke vrouwen

Estelle Cruijff en Jaimie Vaes zijn twee sterke vrouwen die bekend staan om hun glamour en stijl. De Nederlands-Spaanse Estelle Cruijff (43) is vooral bekend als de nicht van voetballegende Johan Cruijff, maar ook als lifestyle- en modeliefhebber. Jaimie Vaes (31) is een Belgisch-Nederlandse influencer en verloofde van rapper Lil’ Kleine. Samen zijn zij twee vrouwen die hun eigen pad bewandelen en regelmatig in de schijnwerpers staan. In dit artikel lichten we hun levens en carrières uit.

Estelle Cruijff

Estelle Cruijff werd in 1978 geboren in Amsterdam en groeide op met haar ouders en broer in een bescheiden huis in de buurt van de Arena. Haar vader was een fanatieke voetbalsupporter en Estelle was dan ook regelmatig te vinden in het stadion. Na een carrière als model en danseres werd Estelle vooral bekend vanwege haar relatie met voetballer Ruud Gullit en later, na een kortstondig huwelijk, met Badr Hari.

Estelle heeft, ondanks haar succesvolle carrière als model, altijd gehamerd op het belang van een gezonde levensstijl. Zo is ze fan van gezond eten en sporten, en zet ze zich in voor verschillende goede doelen. Ook heeft ze haar eigen kledingmerk, ByEstelle, en verzorgt ze regelmatig fashiontips voor vrouwen.

Maar Estelle heeft ook haar persoonlijke uitdagingen gekend. Haar relatie met Badr Hari kwam in opspraak vanwege diens betrokkenheid bij diverse geweldsdelicten en Estelle kreeg zelf te maken met een ernstige ziekte. In 2017 werd bij haar borstkanker geconstateerd. Ze onderging een zware operatie en chemo, maar bleef strijdbaar en wilde haar verhaal delen om zo bij te dragen aan meer aandacht en geld voor onderzoek naar kanker.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is geboren in Antwerpen en groeide op in Nederland. Na haar studie Communicatie en Media ging ze aan de slag als model en later als influencer. Ze heeft onder andere samengewerkt met merken als BMW en Adidas en heeft een eigen sieradenlijn, genaamd JVB Jewels.

Maar Jaimie is vooral bekend als de verloofde van rapper Lil’ Kleine. Het stel heeft samen een zoontje, Lío Zion. Hun relatie is niet altijd makkelijk geweest en heeft geleid tot verschillende mediahypes en geruchten. Zo was er in 2018 een incident in een hotel waarbij Jaimie gewond raakte en Lil’ Kleine werd gearresteerd.

Maar Jaimie heeft altijd laten zien dat ze sterk in haar schoenen staat. Zo heeft ze zich uitgesproken tegen de negatieve stereotypering van rappers en is ze een voorbeeld voor jonge vrouwen die hun dromen willen najagen.

Samenwerking

Estelle en Jaimie hebben elkaar ontmoet tijdens een modeshow en zijn sindsdien vriendinnen. Ze delen niet alleen hun liefde voor mode en beauty, maar ook hun doorzettingsvermogen en positieve instelling. Zo hebben ze samen deelgenomen aan de Ladies Run in Rotterdam en zijn ze regelmatig samen op vakantie.

Ook hebben ze samen de Estelle & Jaimie Collection gelanceerd, een sieradenlijn die hun persoonlijke stijlen weerspiegelt. De collectie bestaat uit armbanden, kettingen en oorbellen die perfect passen bij een glamoureuze avond uit.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Estelle Cruijff en Jaimie Vaes.

Wat doet Estelle Cruijff tegen kanker?

Estelle is ambassadeur van Pink Ribbon en zet zich in voor meer aandacht en geld voor onderzoek naar borstkanker. Ze heeft haar eigen merk, ByEstelle, en doneert een deel van de opbrengst aan het goede doel.

Wat is Jaimie Vaes’ sieradenlijn?

JVB Jewels is de sieradenlijn van Jaimie Vaes. De collectie bestaat uit subtiele, minimalistische sieraden die perfect passen bij een alledaagse look.

Hoe hebben Estelle Cruijff en Jaimie Vaes elkaar ontmoet?

Estelle en Jaimie hebben elkaar ontmoet tijdens een modeshow en zijn sindsdien vriendinnen. Ze delen hun liefde voor mode en beauty.

Wat is de relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes?

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn verloofd en hebben samen een zoontje, Lío Zion. Hun relatie heeft geleid tot verschillende mediahypes en geruchten. Zo was er in 2018 een incident in een hotel waarbij Jaimie gewond raakte en Lil’ Kleine werd gearresteerd.

Wat is ByEstelle?

ByEstelle is het kledingmerk van Estelle Cruijff. De collectie bestaat uit mooie, elegante kleding voor vrouwen die zich willen presenteren met stijl.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: lil kleine jaimie vaes, waar leeft estelle cruijff van, jaimie vaes tand, jaimie vaes niet met hoofd tussen deur

Bekijk de video over “estelle cruijff jaimie vaes”

Wat maakt de ballen van Estelle zo speciaal? | discovery+

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan estelle cruijff jaimie vaes

Wat maakt de ballen van Estelle zo speciaal? | discovery+
Wat maakt de ballen van Estelle zo speciaal? | discovery+

lil kleine jaimie vaes

Lil Kleine Jaimie Vaes: Een up-and-coming paar in de Nederlandse showbizz-scene

De Nederlandse muziekindustrie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Dankzij de inspanningen van nieuwkomers zoals Lil Kleine is het genre mainstream geworden. En zoals het gezegde luidt: ‘achter elke grote man staat een sterke vrouw’. Voor Lil Kleine is die vrouw Jaimie Vaes.

Jorik Scholten, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Kleine, is een van de meest populaire rappers in Nederland. Hij begon zijn muzikale carrière in 2012 en bracht zijn eerste album ‘Tuig van de Richel’ uit in 2016. Sindsdien heeft hij een reeks hits uitgebracht, waaronder ‘Drank & Drugs’, ‘Verleden Tijd’ en ‘Het Geluid’. Naast zijn muzikale prestaties is Lil Kleine ook een succesvolle zakenman en heeft hij zijn eigen kledinglijn.

Jaimie Vaes is een Amsterdamse fashionista die in haar carrière heeft gewerkt als model, styliste en influencer. Ze heeft een eigen sieradenlijn en werkt momenteel aan het lanceren van haar eigen modecollectie. Het is echter haar romantische relatie met Lil Kleine die Jaimie in het spotlicht van de showbusiness heeft geplaatst.

De twee ontmoetten elkaar in 2017 en begonnen al snel een relatie. Sindsdien worden ze vaak gezien op evenementen en social media, waarbij ze hun fans up-to-date houden over hun relatie en persoonlijke leven. In 2019 kregen ze samen hun eerste kind, een zoon genaamd Lío Zion. Het paar is sindsdien alleen maar sterker geworden.

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn een hot topic in de Nederlandse showbizz-scene en hun populariteit blijft groeien. Hun stijlvolle looks en hippe levensstijl inspireren veel jongeren in Nederland en daarbuiten. In deze blog gaan we verder in op het leven van Lil Kleine en Jaimie Vaes, en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over hun relatie.

Hoe hebben Lil Kleine en Jaimie Vaes elkaar ontmoet?

Lil Kleine en Jaimie Vaes ontmoetten elkaar in 2017. Jaimie was te gast als model tijdens de fotoshoot voor Lil Kleine’s kledinglijn. De twee hadden al snel een ‘klik’ en begonnen elkaar beter te leren kennen. Na een paar maanden werd hun relatie officieel.

Wat is Lil Kleine’s totale netto waarde?

Lil Kleine heeft een geschatte netto waarde van €8 miljoen. Dit is voornamelijk te danken aan zijn succesvolle muziekcarrière en zijn zakelijke ondernemingen.

Wat doet Jaimie Vaes voor de kost?

Jaimie Vaes heeft een gevarieerde carrière in de mode-industrie. Ze heeft gewerkt als model, styliste en influencer en heeft onlangs haar eigen sieradenlijn op de markt gebracht. Daarnaast werkt ze aan het lanceren van haar eigen modecollectie.

Heeft Lil Kleine kinderen?

Lil Kleine heeft één kind, een zoon genaamd Lío Zion Scholten. Lío werd geboren in 2019 en was het eerste kind voor Lil Kleine en Jaimie Vaes.

Hoe ziet het dagelijkse leven van Lil Kleine en Jaimie Vaes eruit?

Lil Kleine en Jaimie Vaes leiden een druk en glamoureus leven. Ze worden vaak getoond in sociale media en in de tabloids bij de meest trendy evenementen van Nederland. Bovendien, zoals de meeste ouders, brengen ze veel tijd door met het opvoeden en spelen met hun zoon Lío.

Waar wonen Lil Kleine en Jaimie Vaes?

Lil Kleine en Jaimie Vaes wonen in Amsterdam, Nederland. Ze delen een appartement aan het water in de buurt van de Jordaan.

Waar komen de namen ‘Lil Kleine’ en ‘Jaimie Vaes’ vandaan?

‘Lil Kleine’ is de artiestennaam van Jorik Scholten, en het heeft hem wereldwijd bekender gemaakt. ‘Jaimie Vaes’ is de originele naam van Jaimie. Jaimie’s achternaam, ‘Vaes’, is uniek en heeft diepe wortels in Amsterdam.

Hoe hebben Lil Kleine en Jaimie Vaes hun bruiloft gepland?

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn nog niet getrouwd, maar zijn wel van plan om in de toekomst te trouwen. Aangezien ze beide druk bezig zijn met hun carrières en de zorg voor hun zoon, is het onbekend wanneer ze de knoop zullen doorhakken.

Hebben Lil Kleine en Jaimie Vaes hun eigen modemerken?

Lil Kleine heeft zijn eigen kledinglijn, Jorik, die verkrijgbaar is in verschillende winkels in Nederland. Jaimie Vaes heeft ook haar eigen sieradenlijn, genaamd ‘J’ai Mie’, die zowel online als in winkels wordt verkocht. Jaimie werkt momenteel ook aan het lanceren van haar eigen modecollectie.

Welke rol speelt Jaimie Vaes in Lil Kleine’s muzikale carrière?

Jaimie speelt een belangrijke rol in het leven van Lil Kleine, zowel persoonlijk als professioneel. Als partner en moeder van zijn kind, biedt ze Lil Kleine een stabiele steun en een bron van inspiratie. Jaimie is ook betrokken bij Lil Kleine’s kledinglijn, die haar ervaring in de mode-industrie ten goede komt.

Wat zijn de toekomstplannen van Lil Kleine en Jaimie Vaes?

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn altijd druk bezig. Lil Kleine werkt momenteel aan nieuwe muziek en blijft zijn kledinglijn uitbreiden. Jaimie is van plan haar mode- en sieradenlijnen uit te breiden. Bovendien is het paar van plan om in de toekomst te trouwen en hun gezin verder uit te breiden.

Als je op zoek bent naar hippe koppels in de Nederlandse showbusiness scene, dan is Lil Kleine en Jaimie Vaes absoluut de moeite waard om in de gaten te houden. Hun stijlvolle looks en opwindende leven inspireren jongeren in heel Nederland en daarbuiten. Van hun liefdesverhaal tot hun carrières, Lil Kleine en Jaimie Vaes blijven een van de meest dynamische koppels in de Nederlandse showbiz.

waar leeft estelle cruijff van

Estelle Cruijff is een bekende naam in de entertainmentindustrie van Nederland. Veel mensen zijn geïnteresseerd in haar leven en willen graag weten waar ze woont en wat ze doet. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Estelle Cruijff en haar huidige leefomstandigheden.

Wie is Estelle Cruijff?

Estelle Cruijff is de voormalige schoondochter van de bekende voetballer Johan Cruijff. Ze is geboren op 28 februari 1978 in Amsterdam en heeft een broer, Moritz Cruijff. Estelle heeft altijd in de schijnwerpers gestaan vanwege haar relatie met voetballer Ruud Gullit en later met zakenman Badr Hari. Ze werkte ook als presentatrice en model.

Waar woont Estelle Cruijff?

Estelle Cruijff woont momenteel in Monaco. Het is een klein dwergstaatje aan de Middellandse Zee, dat bekend staat om zijn belastingvrije klimaat en luxe levensstijl. Monaco is een populaire bestemming voor veel beroemdheden en rijke mensen van over de hele wereld. Volgens verschillende bronnen woont Estelle momenteel in een luxe appartement in het hart van Monte Carlo.

Waar verdient Estelle Cruijff haar geld mee?

Estelle Cruijff heeft de afgelopen jaren op verschillende manieren haar geld verdiend. Ze heeft deelgenomen aan verschillende tv-programma’s en presenteerde haar eigen programma ‘De Meisjes van Thijs’ op de Nederlandse televisie. Ze heeft ook een eigen sieradenlijn – Estelle’s Choice – die te koop is in verschillende winkels in Nederland. Ze heeft samengewerkt met verschillende merken, zoals Rituals, en heeft ook producten gepromoot op Instagram. Daarnaast heeft ze opgetreden in verschillende theaterproducties en modeshows.

Wat doet Estelle Cruijff momenteel?

Het is niet helemaal duidelijk wat Estelle Cruijff momenteel doet. Ze is de afgelopen tijd niet veel gezien op sociale media en er zijn geen meldingen van recente tv-optredens of andere projecten. Het lijkt erop dat ze momenteel geniet van haar leven in Monaco en tijd doorbrengt met haar vrienden en familie.

FAQ

1. Heeft Estelle Cruijff kinderen?

Nee, Estelle Cruijff heeft geen kinderen.

2. Was Estelle Cruijff ooit getrouwd?

Nee, Estelle Cruijff was nooit getrouwd.

3. Wat is Estelle Cruijff’s relatie met Johan Cruijff?

Johan Cruijff was de schoonvader van Estelle Cruijff vanwege haar relatie met zijn zoon Jordi Cruijff. Na de scheiding van Jordi en Estelle bleef ze nog steeds bevriend met Johan en zijn familie.

4. Wat is de sieradenlijn van Estelle Cruijff?

Estelle’s Choice is de eigen sieradenlijn van Estelle Cruijff. Het bevat verschillende sieraden, zoals armbanden en kettingen, die te koop zijn in verschillende winkels in Nederland.

5. Is Estelle Cruijff nog steeds bevriend met Badr Hari?

Het is niet bekend of Estelle Cruijff nog steeds bevriend is met Badr Hari. Hun relatie eindigde in 2012 en sindsdien zijn ze niet meer samen gezien.

6. Wat is het vermogen van Estelle Cruijff?

Het vermogen van Estelle Cruijff is niet onthuld. Er zijn echter verschillende schattingen gemaakt op basis van haar verschillende inkomstenbronnen en levensstijl. Het zou volgens schattingen tussen de 5 en 10 miljoen euro liggen.

7. Is Estelle Cruijff nog steeds actief in de entertainmentindustrie?

Het is momenteel niet bekend of Estelle Cruijff nog steeds actief is in de entertainmentindustrie. Ze is de afgelopen tijd niet veel gezien op sociale media en er zijn geen meldingen van recente tv-optredens of andere projecten.

8. Waarom verhuisde Estelle Cruijff naar Monaco?

Het is niet duidelijk waarom Estelle Cruijff naar Monaco verhuisde. Het staat bekend als een populaire bestemming voor beroemdheden en rijke mensen en staat bekend om zijn belastingvrije klimaat en luxe levensstijl. Het is mogelijk dat Estelle daarheen verhuisde vanwege haar eigen carrièremogelijkheden of om een ​​nieuwe fase in haar leven te beginnen.

Conclusie

Estelle Cruijff is een bekende naam in de entertainmentindustrie van Nederland. Ze heeft in de schijnwerpers gestaan vanwege haar relatie met voetballer Ruud Gullit en later met zakenman Badr Hari. Ze werkte ook als presentatrice en model en heeft deelgenomen aan verschillende tv-programma’s. Ze heeft momenteel haar eigen sieradenlijn en promoot verschillende producten op Instagram. Estelle woont momenteel in Monaco en er zijn geen meldingen van recente tv-optredens of andere projecten. Het lijkt erop dat ze momenteel geniet van haar leven in Monaco en tijd doorbrengt met haar vrienden en familie.

Meer informatie over estelle cruijff jaimie vaes vind je hier.

Zie hier meer: cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel estelle cruijff jaimie vaes. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 71 estelle cruijff jaimie vaes

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *