Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Eric van der Want: Een veelzijdige ondernemer en visionair

Eric van der Want: Een veelzijdige ondernemer en visionair

Eric Clapton - Wonderful Tonight [Official Live]

eric van der want

Eric van der Want is een bekend persoon binnen de Nederlandse zakenwereld. Hij heeft in zijn carrière verschillende belangrijke functies bekleed en heeft zichzelf daarbij bewezen als een waardevolle kracht. In dit artikel gaan we dieper in op het leven en werk van Eric van der Want.

Wie is Eric van der Want?

Eric van der Want is geboren op 21 april 1960 in Wassenaar. Hij groeide op in een familie van ondernemers en kreeg daardoor al op jonge leeftijd interesse in het bedrijfsleven. Na de middelbare school begon hij daarom al snel aan zijn studie economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Na zijn afstuderen begon Eric van der Want zijn carrière bij de Rabobank. Daar werkte hij in verschillende functies, waaronder als senior accountmanager en als directeur van de sector grootbedrijf. In totaal werkte hij bijna 20 jaar bij de bank. In 2002 maakte hij de overstap naar KPN, waar hij directeur werd van KPN Corporate Market. Later werd hij ook CEO van KPN Business Solutions.

In 2008 verliet Eric van der Want KPN om zelf ondernemer te worden. Samen met zijn zakenpartner Wijnand van den Broek richtte hij Fource Logistics op, een bedrijf in de transportsector dat gespecialiseerd is in warehousing en distributie. Bij Fource Logistics was Eric van der Want CEO. In 2015 verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf aan investeerder Waterland.

Na Fource Logistics begon Eric van der Want zijn eigen bedrijf, EvdW Investments. Dit bedrijf richt zich op het investeren in start-ups en scale-ups in verschillende sectoren, waaronder de IT en de medische sector. Eric van der Want is bij EvdW Investments verantwoordelijk voor de strategie en het beleid.

Waarom is Eric van der Want bekend?

Eric van der Want is vooral bekend vanwege zijn werk bij Fource Logistics. Met dit bedrijf wist hij in korte tijd een sterke positie op te bouwen in de transportsector. Fource Logistics groeide onder zijn leiding uit tot een bedrijf met een omzet van ruim 100 miljoen euro en vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Daarnaast is Eric van der Want bekend vanwege zijn werk als bestuurder. Hij heeft in verschillende functies laten zien dat hij in staat is om bedrijven te laten groeien en te innoveren. Als CEO van KPN Business Solutions wist hij bijvoorbeeld de omzet van het bedrijf te verdubbelen en een aantal belangrijke overnames te doen.

Wat zijn de belangrijkste prestaties van Eric van der Want?

Eric van der Want heeft in zijn carrière verschillende belangrijke prestaties geleverd. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

– Het uitbouwen van Fource Logistics tot een van de grootste spelers in de transportsector in Nederland, België en Duitsland.

– Het verdubbelen van de omzet van KPN Business Solutions en het doen van belangrijke overnames, waaronder die van Getronics.

– Het succesvol ondernemen met EvdW Investments, waarbij hij heeft geïnvesteerd in verschillende start-ups en scale-ups.

– Het ondersteunen van de start-up Talking Medicines, dat zich richt op het real-time monitoren van medicijnen. Talking Medicines heeft daardoor in korte tijd goede stappen kunnen zetten richting groei en verdere ontwikkeling.

Wat is de visie en strategie van Eric van der Want?

Eric van der Want heeft in zijn carrière laten zien dat hij een groot voorstander is van innovatie en groei. Hij gelooft in het investeren in start-ups en scale-ups, omdat daar veel potentieel zit. Daarnaast ziet hij het belang van het zoeken naar nieuwe verdienmodellen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Bij EvdW Investments is de focus dan ook gericht op het investeren in bedrijven die zich op deze manier onderscheiden. Eric van der Want is daarbij betrokken als sparringpartner voor ondernemers, bijvoorbeeld op het gebied van strategie en financiering.

Wat zijn de toekomstplannen van Eric van der Want?

Eric van der Want lijkt zich voorlopig te blijven richten op EvdW Investments. Hij zet zich in voor het verder uitbouwen van dit bedrijf en het vinden van nieuwe investeringsmogelijkheden. Daarnaast is hij betrokken bij andere initiatieven, zoals Talking Medicines.

FAQs:

1. Wat zijn de belangrijkste functies die Eric van der Want heeft bekleed?
Eric van der Want heeft in zijn carrière onder andere gewerkt als senior accountmanager en als directeur van de sector grootbedrijf bij Rabobank. Later werd hij directeur van KPN Corporate Market en CEO van KPN Business Solutions. In 2008 richtte hij samen met Wijnand van den Broek Fource Logistics op, waar hij CEO was.

2. Wat is Fource Logistics?
Fource Logistics is een bedrijf in de transportsector dat gespecialiseerd is in warehousing en distributie. Onder leiding van Eric van der Want groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de sector, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

3. Wat is EvdW Investments?
EvdW Investments is het bedrijf dat Eric van der Want oprichtte na zijn vertrek bij Fource Logistics. Het bedrijf richt zich op het investeren in start-ups en scale-ups in verschillende sectoren, waaronder de IT en de medische sector.

4. Wat is de visie van Eric van der Want?
Eric van der Want gelooft in innovatie en groei. Hij ziet het belang van het zoeken naar nieuwe verdienmodellen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bij EvdW Investments is de focus dan ook gericht op het investeren in bedrijven die zich op deze manier onderscheiden.

5. Wat zijn de toekomstplannen van Eric van der Want?
Eric van der Want lijkt zich voorlopig te blijven richten op EvdW Investments. Hij zet zich in voor het verder uitbouwen van dit bedrijf en het vinden van nieuwe investeringsmogelijkheden. Daarnaast is hij betrokken bij andere initiatieven, zoals Talking Medicines.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “eric van der want”

Eric Clapton – Wonderful Tonight [Official Live]

Zie meer informatie: cokhidongquang.com

Afbeeldingen gerelateerd aan eric van der want

Eric Clapton - Wonderful Tonight [Official Live]
Eric Clapton – Wonderful Tonight [Official Live]

Meer informatie over eric van der want vind je hier.

Zie hier meer: https://cokhidongquang.com/category/blog

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel eric van der want. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 47 eric van der want

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *